Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu povrjedjeni policajci vec civili. Onda bi se svi titulisali kod identifikacije. Zasto se ne kaze: povrijedjen doktor i pravnik u saobracajnoj nesreci??? Glupost. U civilu je civil, a ako je na duznosti onda je opet civil dok se ne idenrifikuje.
Nisam policajca i nevoli Policiju ali ovo je sramota šta su policajca sebi dozvoliti. Znamo samo da da treba spriječiti a ne liječiti .Znači treba Policija ovakve unaprijed iznabijati par puta da necivilizovani ljudi više šta ih čeka a i kod kuće mora biti čvrsta ruka da se uns ko pišam od stojeći i ja sam protiv svakog nasilja ali što mora biti neka bude.
HDZ-ova zločinačka mladež.
Ovu dvojicu policajaca izbaciti a drugu dvojicu sto su ih prebili, primiti...
pa bili su u civilu...ovo isto ko moja raja i ja u basti hotela evropa... kada smo pobacali pitomce jna u miljacku 86 godine jer su dobacivali djevojci iz nase mahale...otkud smo mi znali da su oni pitomci...znam samo da se cjela juga digla...a najvise su nas napadali bosnjaci iz policijske stanice lugavina...bili smo drzavni neprijatelji br. 1...
Gdje ste bili 1992 g.? Zaustavili ste kamion sa ''bananama'' na Bistriku i umjesto da ga istovarite vi ga propustili preko Vraca u Lukavicu.
Konstutivni napad na policajce.
UZP garava mladez? http://depo.ba/media/pictures/2010/11/08/2f4ed4f3ba81f8def17c08b335d906be.jpg
E svašta
Mozda su oni pravili problem,bili su u civilu i možda bahati.
Napali ih škutori iz zasjede kukavićke
šansa da su škutori u ovom dijelu grada je ista kao i da škripari nekog napadnu ispred bbi... Red Army je ovo