Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da roditelji vaspitavaju djecu kao prije ne bi se ovo dešavalo, djeca danas sa 10-12 godina već imaju profil na FB, Instagram i sliično, pale selfije na svakom koraku prave nekakve face i poze..ja sa 10 godina nisam znao šta je telefon, nabiju te nogom u 10 sati vani trčiš dok ne bude ručak, onda se prodere sa prozora dolazi vamo dodješ kuci jedeš odmoriš sat vremena izađeš vani, nastaviš gdje si stao, čim se upali rasvjeta trčiš kući, ne do Bog ako zakasniš 5 minuta...
akšam uči nisi u kući. kajš se sprema.
oni ni sex nece otkriti ni sami pronaci... sve vec vidjeli i dosadno im !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E sad trebaju umjesto laznih dobiti prave batine
@BikKojiSijedi imaj postovanja !
Nije,laz,istina,je, ja,ne,znam,odakle,vama,sa,klixa,ovakve,informacije
Kazem ja nekidan,ovo postao trend kod nas. Valjda se pripremaju pred ovaj Haloween,sta li?
Djeca se zezaju sa nečim što nije za zezanje. Roditelje treba oglobiti, pa će možda raditi svoj posao. Kad nece roditelji vaspitati neka njih vaspitavaju.
Čuj otmice. Lukavačke drolje su odavno bile i biće najgore na nivou države. Pun je Lukavac roljkača i sponzoruša koje lete za skupim autima i to dok su još u osnovnim školama. Ko god je iz blizine ili je upoznat sa situacijom , znaju koliko su vrijednosti otišle u k***c u ovome gradu odavno a uskoro i širom države.
ništa jarane... ako tebi ko svome ne daju moraćeš minđe tražit dalje od lukavca...
@kardan Produži buraz
Jbt, svaka tinejdžerka koju zasvrbi, koristi ovu euforiju da nestane na par sati...
Joj nerviraju me ovi izgovori "ZEZALI SE" pa da je Hitler ziv i dosao u BiH na sudjenje rekao bi " Ma ja se zezao sa Jevrejima da odu u logor a oni stvarno otisli.
Boze sacuvaj ovih dana izgleda da se svi zezaju.
Zabavno im da budu otete ! ? Šta je sad sa aktivisticama iz hiljada NVO koje prijete svakom ko sitiče svoje dijete ? NA policiju pa da njih policija izdegeneči, pa bi stavri došle na mjesto ko nekad !
a sta se ovo desava u pm, neka furka sa otmicama?
aha ko sa klovnovima
"Al je nekad dobro bilo..."znao se red,u svemu pa i u prijavama,a sad prijavljuje ko šta hoče i koga hoče.
vi dolivate ulje na vatru konstantnim vijestima radi kojeg klika više. na kraju kad stvarno nečije dijete nestane i vi ćete imati svoj dio odgovornosti jer pravite bespotrebnu paniku
Evo prilike za potencijalne otmicare da ih stvarno otmu, ko bi im vise povjerovao.
..što bi rekla nana mi u mene " išibati po guJci da nemere do nove godine sjediti u klupi"😂😂😂😂😂😂
ovoj djeci bas dosadno ocit dokaz da nije svako za roditelja
To sada haman postalo normalno, prijaviti otmicu