Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divlji zapad..
Alkohol?
Sta kaze Marinko Cavara za rulju iz Zapadne Hercegovine ?
Kolumbija nam nije ravna
da nisu govorili da ce za Zeljka glasati, jer je i on jednak kao i ostali ?
Sta kaze Marinko Cavara za rulju iz Zapadne Hercegovine ?
Sta kaze Marinko Cavara za rulju iz Zapadne Hercegovine ?
I još se mrze zbog toga što vjeruju u različite...????????
Eto ljudi slave neke svece i poginu, stradaju od terorista u crkvama i džamijama moleći se, ne zaštite ih ti kojima sr mole i koje slave, čisto se nameće logično pitanje.. Kako, zašto..?????
Sjecam se izreke iz djetinjstva, mozda je jaci, ali zato nije brzi. Sada vrijedi, mozda je jaci, ali ja imam geveru.
Ne zelim nikome pametovati ali moram napisati. Ako se pucnjava dogodila iza 02.00h to nikako ne moze biti sinoc. Iza 00.00 pocinje novi dan. Znaci da se pucnjava dogodila nocas. Pa da je napisano i rano jutros bilo bi pravilnije od sinoc.
Divlji zapad iz stripova, u BiH surova realnost, za nas koji smo odrasli u sigurnoj državi Jugoslaviji, to je bilo samo u stripovima o braći Dalton i američkim vesternima, užas
Kafic Zmaj u Gorici ....Anto Grizelj udario Jozu Jasaka na sto je isti otisao po AK 47 i lisio zivota Matu Grizelja , Kolateralna steta Velimir Busic (vlasnik tvor.igrracaka i zagrizeni kladionicar) kao i vlasnik kafica........ ovo je sa tik toka . Uglavnom nista ni lijepo ni pametno
Dakle Mato Grizelj je poginuo. Velimir Busic i vlasnik kafica, pretpostavljam, ranjeni. Gdje nam je drugi poginuli?
Klasičan revolveraški okršaj kriminalnih organizacija po uzoru na filmove američkog holivuda režirane od strane tarantina i sličnih. Samo ovaj put sa automatima i ne u SAD već na balkanu, našem lijepom balkanu koji je bio vijekovima centar ljubavi i tolerancije među ljudima, a prljavi i krvavi zapad ga je pokvario i ostavio mrlju u obliku ovakvih tipova koji svoje komplekse manjka intelekta rješavaju zlobom i krvoprilićem.
Žalosno, i vrlo malo informacija da bi se moglo komentarisati, osim laprdati.
Da nije i u ovoga bilo “nemoj Hadzija, necemo vise. Pa i necete.”
Podjela plijena od šverca.
....kod Gruda?a gdje su Grude?
Nek su oni "izišli" na mjesto događaja
Citam i ne vjerujem..
Čudo se to nije desilo u Sarajevu?!?!?! Jer ovakve stvari se ne mogu nigdje desiti osim u tom gradu, kojeg nazivaju raznim imenima razni sarajevofobi!!! Mrze ga i pljuju kao i momak curu koju ne može imati!!!! Ovo je cijena demokratije, svi postaju bitni bore se za nešto samo nekad su apetiti veći i sredstva prelaze granicu!!! U Americi godišnje imaš oko 40 000 ubistava a svi bi voljeli tamo!!!!
Pa ti pričaj o ratu