Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koim sporednim putevima Pa nema drugog puta nego ovaj jedan ostao još od Tileta
Prije oko15 godina Jasmin imamovic je obecavao svojim glasacima da ce u Tuzli biti tramvaj, pa cak niz jalu povezivat i Lukavac. Sta bi Jasmine sa tramvajom.
visi u zraku
Ovo su sve federalni putevi. Grad raskrsnicu na Brcanskoj ne moze sredit jer je federalna nadleznost, a u po' grada. Sve je ovo posljedica planskog zanemarivanja Tuzle kako bi se na taj nacin kaznili Tuzlaci zbog svoje politicke orjentacije.
Tuzla se svela na dvije magistrale, ali za fiće i jugiće i režim saobraćaja iz 1983-te. Biciklo popriječi na ulazu u grad i već si dobio 5 km gužve, a smrtnih slučaja zbog rupa po cestama barem jednom godišnje, svaki treći šaht izvađen, a neimari što rade nove zgrade ostave sve izrovljeno na putu. Ne obilježeno naravno.
daj bager donesi i miči ove kante s puta, ne moze narod na bajram otic nekom od papana
Tz ako ne može imati tramvajski saobraćaj onda ne može niko. Ali eto nema za sad ni puta kako treba.