Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garavi ne miruju.. Poceli su sa miroljubivim prosenjem,pomalo provalama,pa paljenjem,napdanjem ,pa mahanje nozevima,pa postoljima,pa pljacka malo,pa ubistava. I niko nista da poduzme.
Migranti su Bakirove nove crne Bošnje neda ih nikom i to ti je
Tešak je put od Violeta maramica do pištolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoce li policija nekad poceti sluziti svojim gradjanima i raditi na njihovoj bezbjednosti il ce samo gledati kako ce istim gradjanima naplatiti kaznu za masku, pogresno parkiranje i kretanje iza 23h dok migranti i kriminalci teroriziraju grad ???!?!??!?!?!?!
nemaju kad? Ministar Aljosa se bavi brakorazvodnom parnicom sa SDA, a Ministar Kantica tenderima... Sef im nosa pistolj, nikog se ne boji i ima vojsku kako sam kaze. A građani, ma daaaj, to ne donosi lajkove, reality, naslove u medijima.
gdje je cetvorka? sta su uradili da sprijece napade migranata na gradjane otkad su preuzeli vlast?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ih lomiti gdje god i sretnemo
Ovo je katastrofa sta Nam migranti rade
Yebale vas više osobe afroazijskog podrijetla, daj gazi to, kolji, mlati, ne daj im mira, da im bude ko u njihovim vukoyebinama. Ja sam sinoć jednom inženjeru s prozora bacio flašu na glavu. Nažalost bez pogotka, ali ga je staklo fino izbolo kad se rasprsnulo :))
"Više informacija o događaju bit će poznato kasnije." 12 h nakon toga :D
Toplo preporucujem da u svojoj kuci imate neko vatreno oruzije (pistolj, sacma) jer kako je krenulo u kuce ce ulazit i obijat
Samo tri načina postoje: zatvoriti ih u kamp, ograničiti kretanje uz strogu kontrolu i deportacija!!! Od nekoga koga štitite, ne znam od čega, vaš narod je postao žrtva svakodnevnih napada.
Predstoji pakleno ljeto.
Sta kaze ministar Kantica? Kakva je situacija,povoljna????
Ratni profiteri vlasnici velikih trgovackih centara su pokrovitelji migranata ,hrabre ih da smrde pred robnim kucama ,da plase i zadaju narodu strah ,a sve za rad profita od migranata Zato vise ne ulazim u te trgovine,pa nek ih ciganija drži
Tovari gofna na brodove i vraćaj Sultanu u Ankaru. On ih pušta među normalan svijet. A kapetan broda neka bude rezervni oficir JNA Bake.
Haris Pašović bez stida i srama uzima pare da svaki dan sere o dobrim ljudima u pokretu. Stara mrcina bez stida, srama i obraza idealno se našla na istim talasima sa veleizdajničkom IZ koja ološ sa nepoznatom prošlošću naziva muhadzirima i trazi od bošnjačke sirotinje pomoć za islilovce, kriminalce i lopove bez imena i dokumenta.
Opet Braderi probleme prave boze sacuvaj
Kako stvari stoje, treba kupiti pištolj. Uredno zatražiti dozvolu za nošenje oružja, a u zahtijevi navesti: Pištolj mi treba za odbranu od ilegalnog ološa jer me država ne može zaštititi.
nece ti dati, ako to napises
SIBATI PAKISTANSKA, MAROKANSKA I BANGLADESKA GOVNA PALICAMA PO VRATU! APEL MUP-U DA SE UTEMELJI ZAKON ZA LEGALNO NOSENJE ORUZJA, KAKO HLADNOG TAKO I VATRENOG.
bit ce svakakvih napada kad ih drzite ko stoku a pare pokupila SDA