Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do kada ce vise akademski gradjani u kasne sate gubiti glave...radi rasprava o djelima mese selimovica ernest hemingway i ive andrica...pa uhvatite se turbo folka da se urbanizujete...
@CoOpEr_No1 Mislim da su se ipak raspravljali jel' Tarik u pravu il' nije.
smijesno je kako sve se svaljuje na narodnjacku i seosku kulturu.. kakve ovo veze ima sa cajkama..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a kad pogledas dozvole i fiskalne racune u ovim objektima, zadnju.u 19h izdat...a u dozvoli za rad do 23h. svi mi glumimo.patriote a sve go lopov
dobro pitanje, al zato inspektori sa platom malo jacom od milje sebi mogu Tursku priustiti 5 zvjezdica hotel
...bilo je to na brdovitom Balkanu...
za vecinu krivicnih djela ( barem 90%) izvrsioci u povratnici i lica poznata policiji "od ranije" , imaju uvijek po 30tak krivicnih djela , jednostavno zakoni su previse blagi a sudije korumpirane tako cim nema kazne ljudi misle da mogu raditi sta hoce i dokle hoce
Kad musliman iz Ilijaša bude uboden nožem, nije udarna viejst ni u Sarajevu a kamoli globalna. Al ako nekoga musliman ubode nožem u Finskoj, opa bato eto naslovnice !
@Improvizator2 Ne vole tu priču ni u USA. Samo boja kože se ne može sakriti pa eto tu je zapelo. E kako nema razlika akd je i boja kože onda bar podjela nacionalnom i vjerskom osnovu, a ako je ito isto na papke i raju na fudbalke klubove itf. BOLESNO.
Roditelji ih spasili iz Srebrenice 😩
Bit ce velika dzenaza 😭
Ova tragedija je bila neizbježna. Naime, dvije vizije o tome šta je u stvari tačno bio razlog Svjetske recesije 2008.g. i šta zaista stoji iza činjenice da je njujorška berza Dow Jones premašila rekordni indeks od 22000,te vizije su se tako razilazile,nikako nije bilo dodirnih tačaka..jednostavno krv je morala poteći..šta reći? Tragedija da Bog sačuva.
Tesko se roditeljima 😭
Ovo su momci sto vole i Cevljansku koridu☹️
Nikad se ništa dobro ne dogodi u 2 ujutro
Ja nemam ostar noz u kuci, a oni nozine nose u vecernje izlaske! Standard nema sta...
Sama pomisao ilijas nista dobro
Drzava kriva nista drugo
To bas nije "COOL". :-D
J***o te patak, pa ovo Sarajevo i okolina, kao da je divlji zapad. Samo pljacke, kradja, ubistva, pucnjave,... nozevi rade kao u mesnici. Gadna situacija.
Koji su to ološi,, al et mogu pjevati ZENICA BLUES
Seljaci iz srebrenice
pjevali ti seljaci iz Srebrenice nanu,mamu,sestru...........
Nanu ti na cuni nabijem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)