Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi misle da su Šumaheri , e moja omladino pamet uglavu
sto brzi oporavak povrjedjenim...sreca pa tuzla nema malina respiratore...inace bi ubili s njima pacijente...
Što više mrtvih, do toblje za ovu zemlju. Čistka.
Jedna od boljih dionica ove kategorije cesta u BiH. U normalnim zemljama ograničenje brzine na ovakvoj cesti je 100 km/h, ali ovdje je svega 70 km/h. Kerovi sa radarima su tu redovna pojava i koriste je za punjenje džepova vlastodržaca u TK. Cesta izvrsna i sva odgovornost je na vozačima i propisima o ograničenju brzine. Lik vozi 50 km/h, jer tako želi izbjeći radar, ali nesvjesno ugrožavajući ostale učesnike u prometu stvarajući kolonu. Neko izhitreno započne preticanje i...
Ne opravdavaj debile poput sebe. Vama treba 40 biti ogranicenje i to vm je puno.
Cesto prolazim ovim putem i pitam te zasto bi ovde trebalo povecati ogranicenje? Takvi kao ti ugrozavaju sve one koji postuju ogranicenje. Nisi ti vidio dobre ceste jarane, ovo nije ni blizu sigurne i dobre ceste!
Nažalast ponovo brzina i bahatost vozača, ali i loša saobraćajna infrastruktura. Na tom putu su česte saobraćajne nesreće jer taj dio puta je preuzak za brzine kojima se po njemu vozi.
U pravu si, ali hadje ti objasni ovim sto te obidju, a i za njih oblak crnog dima i onda moras kociti jer bukvalnoo nevidis put.
Bio jutros na mjestu nesreće, motor iz audia odletio 15m u pšenicu, akumulator preko 30 m od auta, auspuh takodjer, a tockovi preko 50 m. Dok je preticao zakvacio auto za retrovizor i poceo pravit osmice pri cemu je zakvacio jos jedno auto i podletio zadnjih krajem pod kamion. Zastoj je trajao preko 3h. Pravo čudo da nije niko nastradao, barem za sada.
nekad se govorilo " na aparatima"
Tačno ali Jbg sad se svaka bagra "razumije" u respiratore.
jel.na onim Malinama?
Jel na ovim Fadilovim duplim
Ove nije corona stigla, pa da na ventilatoru zavrse, ali stiglo ih je divljastvo balkansko..
jadan onaj ko završi na našem respiratoru...