Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak djevojkama.....ali nije mi jasno da portal klix ukida komentare i blokira na 10 dana ako je realan komentar vezano za EU,politicare,gej paradu i sl.a ovog bulevarzavoda i druge slicne koji sire govor mrznje pusta uporno da pisu gadosti.
Par puta sam dozivjela nesrecu , ne svojom krivicom. Ne daj Boze nikome da to dozivi. Na osobi to ostavlja duboke traume. Zelim im brz oporavak i mnogo predjenih kilometara u kojima im se nece desavati ovo kroz sta su sada prosle!
o čemu je problem
Svjetla odlicno pokazuju po kakvim se "cestama" vozimo u zemlji u kojoj go.vna politicarska nesposobna uzimaju platu, pausale, dodatke, tople obroke, naknadu za "odvojeni" zivot... FUJ!
Naslov sam zeli da isprovocira nacionaliste u komentarima. Sami nek se pronadju, nece im biti tesko.
Pitam se da li ce ikada osvjetliti glavni grad makar ,,nego nocu mrkli mrak pogotovo na Stupu ko neka selendra u Africi.
اشنو ولع
Zenica černobil
eh muko mooja.....
Alkohol i narodnjaci