Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosle pridoslice iz Gorazda da se mangupisu po Sarajevu.Dajte imena!Nisu maloljetni pa da im inicijale pisete!
nesto mi ovdje ne stima.......trojica otimaju zenu od 40 lijeta........da je siluju, ne vjerujem, da je udaju, nevjerujem, da je opljackaju, ne vjerujem (nebi je strpali u auto) ..... imam osjecaj da ovo ima neku drugu pozadinu......
dužna pare ili ono ili zagonđija
@tigarbeck nesto tako ............to sam i ja mislila...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
gradjani gledali sa prozora kako ova trazi pomoc, pretpostavljam i prolaznici takodjer . vise mi je ovo sokantno, nego sto ju je neko pokusao oteti
"Ravaku" guzila se -nisu joj platili i eto belaja! Sto ce ona sa nepoznatim u autu???
Onaj ko pokuša oduzeti tuđu ženu ili ženu protiv volje njenog oca, ima da plati naknadu u osam jutara zemlje, ako nema zemlje, onda u četiri ćupa zlata, ako nema ni zlata onda mora prihvatiti da bude sluga njenom ocu. Hadži Halef Omar Davud al Gosara.
Hoce da se vozi divljim taxijem
a nisu garant prvu s reda oteli, ko zna ko je i gospođa i u kakvim talovima je sa njima
istocna bosna, a sta ocekivati kad ih je milion doselilo u Sa.
Pa gdje mi zivimo🙄
...kazu svjedoci da joj se jedan od ovih upucavao, placao pica, kupovao parfeme ... no jadan, ima problema sto jako zamuckuje, pa izgubio strpljenje i rekao joj : "d-d-d-d-da s-s-s-skr-r-r-rat-t-t-tim-m-mooo..."
pratila sam sudenje turkovicu od toliko ljudi niko nije iz sarajeva
Je*ase vam došljaci mamu!!
Ovo ne treba biti privedeno treba dozivotno strpati u zatvor pa da tamo otimaju.Kakve koristi sto cete ih saslusati i pustiti sutra to vase dijete ili neko najmiliji moze biti?!
napravili su eldorado od sarajeva ljute face dobre mace kockaste glave
Strava i uzas u Dzalalabadu Vol.2
Ovo postaje divlji zapad vec odavno.
To treba za .uda objesiti!