Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sigurno neke muslimanke koje su bile izbjegle u ameriku pa se sad vratile . kakav je samo bosnjacki olos u toj americi to je strasno ,
MOLIM VAS IZIVLJAVAJTE SE NA OVOM BROJU TELEFONA-PEDERCINA KOJI MALTRETIRA CURE I MALOLJETNICE 062/731/107
MOLIM VAS IZIVLJAVAJTE SE NA OVOM BROJU TELEFONA-PEDERCINA KOJI MALTRETIRA CURE I MALOLJETNICE 062/731/107
uglavnom je treba sprcati u gvantanamo
Pa ovi Jenkiji samo kradu resurse No Blood for Copper!!
Treba skupiti humanitarnu pomoc i poslati napacenim amerikancima..
Kad ukrades od pojedinca, to je teska kradja, a kad ukrades od naroda 100 puta vise, uduplaju ti platu i kupe novo sluzbeno vozilo
rospija..treba joj ruku odsjec sa kojom je hapala!Pa nece vise nikad,valjda..
Stvarno je malo razbojnika u Guznom crijevu .. am.. hocu reci g \"gradu \" Sarajevu
dozivotnu robiju ili na Guantanamo na mucenje kao amerikance
Čamila Ajdinpašić??reče gore netko ..Evo glava da je porijeklom \"šošonka\"..Jest nam Alijicina \"zelena transferzala jebala mater za sva vremena!Crna hronika svakodnevno preplavljena umijećem i djelima raznorazne \"peštersko-rašteličke\"bagre(narkomanija,ubitsva,reket,trgovina bijelim robljem,lažne diplome,krađe,bordeli....)a svi odreda BiH državljani..i naši???-Bošnjaci(fuj stoko bezrepa,,mrš u tri p...de materine)
Eto ti ga odma medjunarodni incident. Sad ce se zakuhat i sa amerima. Kukuuuu!!
Kometara za plakat.
Vlasti BiH poslale su početkom februara Vijeću sigurnosti UN-a izmišljenu informaciju da u BiH postoji 45 organizacija koje su povezane s terorizmom i terorističkim aktivnostima, pokazuju dokumenti koje je \"Dnevni avaz\" dobio u posjed! Faksimil dopisa s potpisom Mije Krešića: Poziva se na lažni spisak Zamjenik ministra sigurnosti BiH Mijo Krešić potpisao je u ime ministra Sadika Ahmetovića 5. februara ove godine skandalozni dokument i putem Ministarstva vanjskih poslova uputio ga u Njujork. Radna grupa U dokumentu se navodi da Tužilaštvo BiH raspolaže \"spiskom od 45 organizacija za koje postoje operativne informacije o mogućoj sprezi s teroristima i terorističkim organizacijama na teritoriju BiH\". Krešić u dopisu koji je upućen u vezi sa slučajem Safeta Durgutija navodi da Državno tužilaštvo \"raspolaže informacijom Grupe Vijeća ministara za borbu protiv terorizma i jačanja borbe protiv terorizma\" u kojoj je spisak 45 terorističkih organizacija.
ohrndala i ojebana,ovdje naslq hapat!