Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekli mu da ne moze dobiti diplomu za dan, da mora bar dva ostati....
čudo kako nisu ga prozvali srbinom ili hrvatom.... još uvijek je turčin
Znal mu mati da se drogira?
oo arkadas..nadam se da su te nasi Mup-ovci slomili ko macku djes' na muriju budaloo
tuga u travniku kod bosanki jer ih nece opaliti turcin
Dobro došli u zemlju narkotika BIH i mafije.
http://static.klix.ba/media/images/nightlife/41231.jpg hahahaha, jel ovo neki reality show?
"_Međutim, kako saznajemo, turski državljanin je najvjerovatnije student jednog od travničkih fakulteta koji su otvorili svoja vrata i za strane državljane. Trenutno na području SBK boravi oko 300 studenata iz Turske. Posljednjih dana glavni su protagonisti nekoliko prekršaja u ovom kantonu, a sada se jedan od njih sumnjiči i za više krivičnih djela." Ovu bandu treba ***rtovati nazad u Tursku i zabraniti im ulazak u BiH! Dosta nam je naše bande, još nam trebaju i tuđe! :(
Najzalosnije je od svega sto ovo uopste nisu Turci nego Kurdi koji su pobjegli od sluzenja vojnog roka , a mili nam vozd Salko Selman and Co. otvorili sirom vrata da se sklone u Travnik . Koliko su samo do sada problema napravili da su i ovi lokalni mangupi naspram njima male mace . Demolirali su ljudima vec stanove koje su im izdali tako da su na sudu i oni i tzv. fakulteti koji su ih doveli ! Cujem iduce ih godine dolazi 3.000 neka nam je Bog na pomoci , ako su sada ovakvi kakvi ce tek da budu treba to sve ***rtovati nakon jednog prekrsaja i cao ..
Nek se zahvali Bogu kad dođe sebi, što to nije pokušao u Americi, sad bi ga oplakivala uža i šira rodbina. Dobio bi 10 metaka najmanje. Deportovat kretena iz države čim prije. Dosta nam naših idiota!
Na turke trava djeluje kao na nas rakija, yebote :D To došlo ovdje da se napušava.
podsjeća me na neka luda vremena, uvezli mundjose, pa kasnije nisu znali šta će s njima, došla nova vremena, uvoze turke.... drugari sve dok ne shvatimo da nam nema bližih od nas samih sebi ništa ovo valjat neće
ma nemojte on je naš podmeću nam....kreno na džumu pa se izgubi jadan
dosao decko u travnik da pusi travu.logicno .nece otici u sisak.
Nisam znao da je Sarajevska Centrostrans stanica u Travniku.
Ovo i slicna turska govancad treba protjerati po kratkom postupku.
Drogiran 'marihuanom'... Hahahahahahhaahahahahahhahahahaahahah