Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Iz policije kažu da je u skorije vrijeme izašao i iz zatvora." Jadna majko svoja...
a sta drugo znaju reci policajci ... nije se desilo kod nas da su nesta sprijecili prije belaja.
Imali su preča posla u sarajevu?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mora da ga je Evrovizija razocarala
Bacio bombu u 3:30. 33 je Masonski sveti broj I predstavlja ZRTVU an 330 ujutro je Sejtansko doba koje pocinje u 3 sata pa do zore.
cRni neustrašivi 11.05.2014. u 18:34Odgovori 01 Emir "nije"ništa kriv već on pokušava da održi dobre stare bošnjačke običaje,masakriranje sopstvenog naroda(merkale,vase viskina,srebrenica,tuzlanska kapica itd itd itd , a Emiru je babo jednom pričao da je bolje da nestane sela nego običaja
ovo djubre ce biti smaknuto ako se ikad vise pojavi u Kladusi
pod hitno legalizovat travu i prostituciju inace ce ovoga bit sve vise.
aha aha jes jes aha aha
"Ims 30 povrijeđenih. Nitko nije stradao".......baš ga je zafitiljio glasnogovornik...........
aha aha jes jes aha aha
to trea ubit odma !
subhanala budaletine. jadna ta djeca iz diskoteke.
Onaj revolveraš pucao po sarajevu i to se kvalifikuje kao terorizam,ovaj kladuščanin baca bombu i ranjava tolike ljude i to je narušavanje reda i mira?Revolveraš rani jednu osobu.Valjda je to do sarajeva?
Ima li razlog ? je li sta htio postici ? ILi je iz "cejfa" ?
aha aha jes jes aha aha
Da je Zakon kakav treba da bude ovaj mediokritet bi trebao svirati klavir u zatvoru najmanje 10 godina bez mogućnosti pomilovanja (jedino može milkiti pitone u zatvoru sto ce i biti)! :D
"Saznajemo da je riječ o Emiru Pajazetoviću, poznatom kao Emir Rakin, kriminalcu koji je prije izvjesnog vremena također bacio bombu u jedan lokal u Velikoj Kladuši." Prije kojeg izvjesnog vremena i kako se uopšte naš'o opet na slobodi, pa haveru imamo li mi ijedan adekvatan zatvor u državi.... država za kriminalca!
Mozda bio inspirisan of Tom Jonesove pjesme 'Sex Bomb.'
aha aha jes jes aha aha
Ma treba ga vješat momentalno
DOKLE? "koji je prije izvjesnog vremena također bacio bombu u jedan lokal u Velikoj Kladuši" ... Sada treba osuditi ne njega nego policiju koja ga je pustila posle toga na slobodu!
Potpisujem. Treba podnijeti prijave protiv sudije, policije i svih ljudi koju su učestvovali u tom slučaju. Kako neko može bit slobodan a bacio bombu nedavno?