Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je samo vidjeti ove fotografije, država u kojoj se ovaj pašnjak zove nogometni teren, ovaj krš-kućerak je valjda upravna zgrada bajnog kluba, a ovo zahrđalo čudovište bi trebao biti gol - i ovo je 21. vijek?
Crni Suade, koji li je tvoj IQ, kad si sposoban pištoljem po gradu zaganjivat sudca utakmice neke " Ž " lige. Još veće je čudo ova naša policija, čuj pronašli "kurčevitog" Suada, a sad ne znaju gdje je Suadov Pištolj ????!!!!! Sva uzbuđenja nastadoše po završetku utakmice.
GAZI, GAZI, USTASE !
ovo nije stadion blagaja, ovo je pomoćno igralište (NEKAD BILO) gdje se više ne igra ni mala raja. Ispred kuće sa slike (svlačionica) se nalazi stadion.
Koji divljaci dragi boze!!!
poganjace njega Radoncic Fahrudin sigurno...
Ne znam dali je zalosno, ili smjesno ovo sto procitah do sad u komentarima! Vjerovatno niko od vas nije upucen u to da ovo nije teren na kom se odrzavaju utakmice, kao i da je ova zgrada u rekonstrukciji, tj. renovira se (trenutno unutrasnjost,a potom i vanjski dio zgrade). Isto tako, niko od vas takodje nije upucen u to sta se stvarno dogodilo danas. Nazalost, ali istinito je to da se mediji danas zasnivaju na lazima, ali naravno svako ima svoj posao. Lazi , lazi i lazi, takva nam je i drzava i okruzenje u kom zivimo, radimo i skolujemo se. Sve nam se zasniva na lazima kao i ovaj clanak i svi ostali portali koji u objavili danasnji dogadjaj u Seher Blagaju i na putu prema Mostaru. Zivot nije jedan, ovaj zivot je samo kusnja od dragog Boga, poslije ovog dolazi vjecni zivot i tada nece biti niti ovakvih komentara niti ovakvih zbivanja. A i poslije svega, kada istina dodje na vidjelo, mnogima ce biti zao za izustene rijeci i komentare i djela, ali nema nazad. Pozdrav !
Projekt Catica Adnana:) Koja ironija je ova bosanska drzava! Mani se ti felikse glupih stvari ne trosi energiju , mentalitet hercegovack ida sve znaju ne moze promjeniti, a prihvatanje poraza to im najlosije ide!
odavno sudije traze ovakve porcije na nasim terenima, mada nisam za nasilje uopste.
Vidi se da im je vlasnik Adnan Ćatić,dobro se marišu
Opet ova debilna praksa sa inicijalima... S.O iz Č. je poslao Č.Ž iz Đ. u P.M.
Druga palatalizacija... KGH u ČŽŠ
Sude mi, dusmani moja ljube...
TREBAO GA JE MALO JACE!!! GARANT JE SUDIJA NAVLACIGUZ BIO ZA OVE BOSANSKE KATOLIKE!
...osnovano je za pretpostavit da k­určeviti suad o bez pištolje ne smije ni mački put prepriječit...kad se p­izdunjavi paćenik dočepa puce, svog lijeka za sve životne traume i sopstvenu bezvrijednost...
Bio je offside!
Pistoljem se ne udara nego puca ako imas muda za to