Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta sad Vulin i Dačić imaju izjavit..sad če im bit priča, konstrukcija u Gebelsovom stilu, Bošnjaci nadju Srbina da ovo uradi.
Nije mi jasno nista... Zapalio je daske na prozoru otvorenim plamenom, ali nije namjerno... Pa sta je onda samo htio pomaziti crkvu otvorenim plamenom?
Dobro je pa nije kakav Mehmed sa bradom.
I opet se nadje da je srbin ovo zapalio... dje su dezurni djikani ???
Dragiša pametan pa vi pricajte sta hocete, da je bilo sta drugo "slucajno" zapalio ne bi ga zadrzali u pritvoru na toplom sa redovnim obrocima.
Sta ga briga, narednih mjesec dana ce imati sigurna tri obroka, krov nad glavom i ostale privilegije koje se imaju u pritvoru.
ne kontam.....ovaj je bezopasan........a sta je sa onima koji diluju drogu, pale auta...trguju oruzjem, vrbuju omladinu......bave se org. kriminalom........ubijaju, siluju....pljackaju...otimaju njih pustate odmah slijedeci dan.............
@BuggsBunny jebeš nas !
srpski terorista
Ako je beskućnik, njemu će biti dibro, redovna hrana, kupanje, i sve drugo..misliće da su ga doveli u hotel...
Dobro, Nedeljko Dragaš i treba malo da odmori tamo. Ali šta je sa Nedeljkom Čubrilovićem, gdje je njemu pritvor?
On loži narod svaki dan. To je mnogo veći prekršaj.