Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam djecu koja nebi mogla izreći ovakvu laž bez da se zacrvene.. a nas ovako lažu od 1995-te i mi ćemo opet 2018 zaokružiti pogrešno... a onda ću se objesiti....
Jbt, direktno upire prstom na zakonodavnu vlast a on izvršna. Odakle mu pravo na to? Ustalom, INZKO je rekao da je on dvije godine bez nadzora i tražio formiranje odbora, a ne Parlament. SDA i HDZ su ga zaštitili jer nijedno djelo njihove korupcije nije rješio.Uhljeb sa platom od 5000 i svim privilegijama.Njegovi vršnjaci imaju 326 KM. SIPA hapsi teroriste a on priča o dojavama. Što nije u Sarajevu Kandića našao. Sjedi u zgradi gdje i OSA/OBA. PENZIJA DRAGANE!!!
Sta ti ba drzis pod kontrolom, uhljebe jedan!
A od koga te prijetnje tacno dolaze, dajte budite objektivni i nepristrasni ovako samo podgrijavate tenzije
zašto ŠUP ne može bez ovog penzionera?
Cuj dragana cuj cetnika
On je Hrvat konju..
@slucajnoba On je debil i dzuturum.
Niste vi sposobni sibicare na Alipasinom drzati pod kontrolom, a kamoli neke teroriste spavace.
Kako stojite sa četničkim ravnogorskim pokretom? Jel se ti fašisti i dalje legalno okupljaju jedino na teritoriji tzv. rs?
SDA poslusnik odavno trebo biti u penziji