Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno . Petak . Da spoje 3 dana
Zar ovakve vijesti ne bi trebalo zabraniti?!
Hana Hadžiavdagić u školi.
...ona je bomba.
ukinuti telefonske govornice, ukinuti da ultra karticu mozes kupiti na trafici kao kutiju cigara nego da se i kod ultre moras registrovati kod telekom operatera i rijesen problem.
u moje vrijeme u toj skoli nije bilo toga svi smo uzorni bili, a gledaj sad... jel biznis ili matematika zapela?
Ovo je vise kao neka tradicija, samo se prenesi sa generacije na generaciju, bilo je ovoga i u moje vrijeme... Tako da se i dan danas minimalno 2 puta u toku polugodista mora dojavit bomba ... djeca se malo igraju ha ya... Ali eto, ne daj boze samo prave situacije ovakve, a da to niko ne shvati ozbiljno... Ali eto glupa djeca pa ne kontaju
neki buduci ministar nije naucio za kontrolni pa prijavio bombu, klasika
@Skau hahahahaahahaha dobar