Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je veci mangup od 50 % onih glavonja nabildanih a neznaju nibjedne poluge niti kako zadati udarac ,svaka cast djevojko.
ahhhahhah ... mošnje se sakrile iza cure. koji ste vi jadovi, nije ni čudo što plačete na široki brijeg i zrinjski.
mošnje po običaju prvo žene šalju na prvu liniju. otraga sve neke gromade i rmpalije, a jajca ko dva lješnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko je on da kaže da ugasi telefon!?
ahhhahhah ... mošnje se sakrile iza cure. koji ste vi jadovi, nije ni čudo što plačete na široki brijeg i zrinjski.
mora i on nesto radit kad cure rade posao policije
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Nije se igrati sa Sarajkama. Opasne cure!
Nije se igrati sa Sarajkama. Opasne cure!
lik na infuziji, da je kakav drugi bio malo sutra bi ga drzala ovaj umro
A ja sam uletio u Faćinu raju, sverco kafu bunario po tramvaju, ...
Mala mu penzija, pa mora da se dovija kako da dodje do para.
Bajazit peder :)
U pun mi je k. Ovih sto kazu gdje su frajeri da reaguju, ko vam je kriv sto ste prave momke i frajere zamjenili sa nekim justin bieberima, iskompleksirabim momcima, narcisima itd...Danasnje djevojke apsolutno veze nemaju sta je frajer
nedo bog ovo oženit... nikad ja kladare ne bi vidio... a ni s jaranima dječiji dodatak slistio u kafani...
ovaj gori od one dvojice iz sam u kuci
Da li bi klix mogao napraviti intervju sa akterima i voditeljicom programa "Novčanik je spašen"? Identitet "hrabre djevojke" ionako nije skrivan. Obavezno da nađu i ovog krajnje miroljubivog džeparoša. Stvarno, da javnost rasčisti, da li je ovo bila režija za zezanje, školska zadaća ili pravi događaj? Šta kaže Irfan Nefić? "Za početak, da pojasni ovo policajčevo "za početak"! Da li je pristojno izdata naredba!
Svaka čast djevojko,postidila si sve te drupce i "magupe" u tranvaju.Medalju i nagradu si zaslušila. Meni je naj jači momenat na ovome video klipu taj,kada žena pita "šta je to bilo?" a odgovor "lopo" a pitanje slijedi iste žene "a šta je ukrao?" hahahahaha Još jedanaput sve čestitke za hrabrost!!!!!
svaka čast, žena sa mhudima
Dobra za futanje do besvesti.
ja bih je oženio, pa nek me bije u braku
@Chvilla ne..nastran sam, napaljuje me da me bije ovakva.jbg
POGLEDAJ TI TO, HAJDE STO GA JE SKUZILA I OBORILA, ALI POGLEDAJ KURKI DOKOLJENKI, PUSTILI KOKU DA GA DRZI? OBAVEZNO VOJNI ROK GODINU DANA I VOJNE VJEZBE SVAKA TRI MJESECA, SA MARSEVIMA PO 40 KILOMETARA, ONO DA ZAMISLJAJU DA SU U KORTEU PO SARAJEVU!
Ne samo da je morala prekinuti snimanje, vec joj je naredio da skroz ugasi telefon