Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovog volim USK, kad udjes na taj kanton kao da si usao u drugu drzavu po pitanju stanja ceste i pratece sigurnosne infrastrukture pored ceste. A boga mi i cistoce pored ceste.
Kao u Zagoru.
Zar je ovo moguce? Ko da u Indiji zivimo...
I naravno poslije uviđaja bice "vozac nije prilagodio voznju uslovima na putu" Par milijardi od akciza pojele budzetlije, putevi nam posleratni (WW2 da ne bude zabune)!
Želim brz oporavak od povreda i traume doživljene. Ne mogu ni zamislit osjećaj roditelja u tom trenutku. Druga stvar: hebo vas golf,to je tako bitno u ovoj situaciji. Da je opel,audi,reno....ne bi se ovo desilo😡
Strašno....
Tužiti direkciju za puteve i firmu koja održava tu dionicu puta. Radi se o magistralnom putu, gdje neko svake godine naplati ogromna sredstva za održavanje puteva, a nisu u stanju ni obične zaštitne mreže postaviti. Nadam se da će dijete biti dobro.
Atisunce... Nadati se da će dijete biti dobro...