Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da jedva cekate da neko umre da mozete staviti naslov: "Stravična smrt u tramvaju" ili tako nesto... Pogotovo Hayat...
*** majku države sve crnjaci nikad ništa pozitivno
nama je i bog reko davno vozdra
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Viša silo spasi ga...
Mogu ga spasiti samo doktori, visa sila ne postoji.
Ne vjeruješ u nju, a nisi ni istražio to područje. Isto tako, ne volim teiste koji slijepo vjeruju a ne istražuju to isto područje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dali vi novinari imate pojma o cemu pisete i ako se mozete nazvat novinarima cuj djecak tesko povrijedzen u tramvaju a ono djecak kod dzamije fahd povrijedzen tesko samo zauzimate pravno pravim novinarima posao nemate pojma o cemu pisete u tramvaju su svi lakse povrijedzeni prvo se informisite sirite razne price ovo nije prvi put vec milioniti put da fulate
Djete nije stradalo od tramvaja, vec ga je prvo udarilo jedno a zatim drugo auto.Procitajte tekst.A zadesila sam se tu prizor je bio i vise nego strasan.Pile malo da se sto prije oporavi.
De reci kakav je bio prizor?ja sam bio u cetvorci u tramvaju...
Od sada "Bumper car" možete naći na svakoj stanici u Sarajevu Vožnja koju nećete nikada zaboraviti i koja će vam utjerati strah u kosti za Halloween, jer GRAS je uz vas i kada se najmanje nadate ! Brzo ozdravljenje želim malom dječaku !
Ukinite jebene komentare na ovakve stvari :( Kako vas nije stid :L
Sad trebaju svi tuziti GRAS, uzeti veliku odstetu i da se zatvori vise to bjedno preduzece, neka Centrotrans preuzme gradski prevoz i zavrsena prica. Uvijek neki sokovi sa ovim smetljarima !
Peugot i Mercedes, sigurno sastavni dio voznog parka GRAS-a! Hajmo sad krivit GRAS i za saobracajne nesrece po cijeloj BH, ma sta po cijeloj BH, po cijelom svijetu.
Eno javljaju da je aerodrom u Los Angelesu evakuisan zbog pucnjave, da nije GRAS kriv? Nadam da ce uvesti Centrotrans sto prije, pa nek vas jebe privatnik do mile volje.
Haj'mo sad svi zajedno da prizovemo Boga, neka mu pomogne. Uradit ce to, znam sigurno. Pomagao je i ranije.
Nagradno pitanje: Kojeg je spola premijer/ka Kantona Sarajevo?
Neka je njih obisao premier Zeljkovic , a pita li se taj isti premier zasto su tramvaji stari 40 godina , priga kriticna ko je tu kriv nego vlada koja je vlasnik Grasa .... A ovde neko mora odgovarati znaci na zalost ali ove sto su vozile
sve je dobro dok ne pisu da je kriv musliman, hrvat ili srbin :) izdrzi decko!!!
Boze dragi :(
đe onaj nefić da ga LAKŠE POVRIJEDIM samo ću mu nabacit koju frakturu kostiju
Hjoooooj da ste sad pametni pa da im milione uzmete!!!!!!!!
joj vidi seljackih tramvaja u pm
Kako ti znaš da su seljački kad si ih vidio samo na slici
Bože, pomozi mu,.......mališa, ne daj se !!!!!
Izdrzi momce!