Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preticanje na duploj punoj u tunelu? Debilno je reci al nije bolje ni zasluzio divljak
@spacijalac jutros sam prosao ovim putem, na slicnom mjestu me pretice kombi na duploj punoj i zamalo da dozivi isti sudar, zbog ovakvih ubica nabavljam kameru za auto i sve cu da postavljam online
@spacijalac Upravo tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Licno sam gledao kada budala pretice na duploj liniji i podlece pod kamion, stajem odem da vidim vozac kamiona izlazi placeci ni kriv ni duzan.... pod hitno usvojiti zakon da se dozvoli odstrijel ovih debila..
Prolazio sam pored ovog sudara i mogu reci da je vozac golfa divljak tezi. Sad, u bolnici je covjek i brz mu oporavak zelim, ali brate u tunelu preticat jos na dvije duple pune je katastrofalan potez. Vozac kamiona da je samo isao 20km/h pokosio bi ga direkt. Sreca pa je vidio debila i prikocio, sigurno je u mjestu bio ili je isao 10 km/h dok mu je ovaj u susret dolazio, jer se prikolica nije pomakela ni sekunde, kamion je ostao pravolinijski...
Da preživi i nikad više ni na biciklo ne bude smio.
Dupla puna :(
Ovo su klasične kamikaze. Kud god kreneš kroz BiH na malo duži put sretneš nekoliko ovakvih kamikaza koji pretječu na punoj liniji : u nepreglednoj krivini, u tunelu, na mostu, kolonu od više auta i šljepera. Žao mi je samo drugih ljudi ako nedužni stradaju zbog ovih kamikaza.
Ma neka je. Čim stane na noge treba mu dati ključeve od auta pa nek ide opet. Pune su ulice ovakvih degenerika, što je najgore.
Dobro je proso ako prezivi samo mi zao vozaca kamiona
Samo gas pretici na punoj,vozi 120 umjesto 70-80 i je'i mater policiji kad stave radar,klasicni balkanski krkanluk
Iz bolnice ga u zatvor strpajte ništa nije drugo zaslužio
kus bolan na jacega!!
bolje i u kamion nego u nedužnu porodicu, pa da neko nedužan nastrada. Ne žurite nigdje, on je požurio, i opet je zakasnio i to dobro
Zasluzeno! Da Bog sačuva!
sreca pa je kamion udarijo, steta bi bilo da je auto sa djetetom ova budala pogodila
Sta radi Golf u suprotnoj traci sa duplim linijama? Pa naravno,koc preticao sa dvije zice u glavi.
Strasno. Nadam se da ce se oporaviti, ipak su zdravlje i zivot najpreci. Pa kasnije neka odgovara i objasnjava sta se desilo. Mozda je covjeku pozlilo, ili je iz nekog razloga izgubio kontrolu nad autom.