Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprestano mislim o ovom djecaku...koja tuga 🙈
Provjerite mater dobro, sumljivo mi da djete voza bicikl po kisi,,,
@RoccoGrey. tebe je tvoja trebala abortirati!
Samo znate laprdat ko i obično. Prvih dana nakon nemilog događaja bilo je suludo slat ljude u onolike rijeke, samo bi možda još neko stradao. Ne opravdavam ih, daleko su od sjajnog tima, al pokušajte shvatiti i te ljude. Ne žive oni samo da biste im vi rekli bravo, imaju i oni porodice.
Ne daj boze nikom ovako nesto da se desi.
Od ovog duša boli😥.
Ovo samo dokazuje koliko smo nespretni i nemamo blage veze da odgovorimo bilo kojem izazovu. Mi sami sebe samo lazemo
To je strucni Solak i njegova ekipa. Opet ce ga pronaci obicni covjek slucajno. Haos smo mi majmuni a samo se hvalimo. Hvalite me moja usta ili cu vas razvaliti