Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ ODRONE LJUDSKI, ko god da si
možda je neko slučajno, što odmah na najgore
čobani vratite se na livade da Šeher prodiše...sve ste zapoganili fuj bagro
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko moras biti fekalija da uvo sto si uradio ti je vrhunac tvoga zivotnog djela,sad je on glavni medju svojih 5-10 jarana-(go.v.an.a)
Ovaj grad kamere treba da ima na svakom cosku. Zbog ovakvih stvari kao i za drogiranje, dilanje, silovanje, otmice. Da ne govorim o migrantima jos.
Vrlo moguce i da su struhle jer su od dobrog materijala.... Valja i na ovome pare oprat kao i na onim kontejnjerima...
Šiša, Jala, Buba omladina...doviđenja i prijatno
Sandže vratite se u sandzak.
@fbUser16217190x73 Od kud znas da su Sandze levatu
KLOŠARI, PROPALI U ŽIVOTU..
Čuj uložena su znatna materijalna sredstva. Ove sprave su zamazivanje očiju građana bolje bi bilo da zaista općine urade nešto za građane od puteva, škola,zelenih površina koje te općine daju tajkunima da gradnjom uništavaju grad i zdravlje i živote ljudi.
Mozda je vjetar
I onda kaze kako nevalja Sarajevo, BiH...
stoka smo mi seljacka, nista bez videonadzora i cuvara neopstaje kod nas...fuj
Kojih li samo budala ima po SA ! ! ! Ljudi fino naprave, postave i onda ovi uniste. Ccccccc
Tako ti je to, kad si divljak...
Sta je ovo? Nitko ne psuje Bakiru? Nitko nevice treba "bjezati iz ove drzave" Mogo bi biti smak svjeta
Sarajlice i njihova ćarsija hahahaha Pljuju po Tuzli i mrze je gore nego cetnike, a nikada nece doseci nivo kulture nase Tuzle. Dodjite ugledajte se malo, kako se cuvaju spomenici ko apoteka sredjeno, mezarje poginulih na Kpiji, biste i skulpture, jezera, sve ko beba uredjeno i odrzavano. Bruka
@Kalambur Sarajlije vole Tuzlu
@Kalambur 1. nisu svi koji žive u Sarajevu "Sarajlije",jer ovi vandali sigurno nisu ostavili rodne listove niti CIPS potvrde pa da se zna odakle su.2.Ja bih baš rekao da je obratno-većina komentara iz TK su puni animoziteta prema sarajevu.3.Sarajevo je doživjelo demografsku promjenu samim tim što se u grad od 96 do zadnjeg popisa naselilo (zvanično) preko 185000 ljudi.4.Kad si zadnji put bio u Sarajevu (jer očito pričaš na pamet)?
Bagra...
Šljaštilo mu bolan a ono hudo sašlo ozgora i nije znalo da je to za raju već bolan ono hudo mislilo da je žvaka a žvaka nije za (seljak je pozitivna rijec, jer strašno respektujem ljude sa sela) nije žvaka za brdžanina... Ja bih ti uveo prvo da položis licencu za hodanje po asfaltu pa onda sve ostalo na slamku što se tiče grada.