Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Detalji tucnjave...nema detalja...
Tuča bila u Vučku . Znači nije bio na poslu.
hahahhaha klix = uber novinarstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kukavice, napisite da su ga pretukli momci iz Vucka, da je bilo vadjenja sjekira iz gepeka i da se murija ko misevi ponasaju kad su dosli... a trebali su Vucko naopako okrenuti, svasta bi nasli.
pa većinom su u hitnoj klošari što rade
Nista cudno...onog na trijazi isto tako dok je bila ta trijaza sam htio ja da prebijem...da nisu zena i dijete bili sa mnom dzenazu bi davno imao...bahati majmuni
Zamisli pretuce te neko ispred hitne i ti ga vozis na CUM HAHAHAHAHABABBAHA
Vlasnik Vucka i konobar pretukli vozaca hitne jer je isti negodovao radi parkiranja vozila od bahatog gazde i gostiju na mijestu gdje hitna prolazi . Inace bitnije je da gazda parkira nego da netko na vrijeme stigne u hitnu . Da je pametan a nadam se da jeste ovaj vozac bi mogao masno da odere ovog gazdu .
Jel to i kod nas ima klubova ciji su navijači kao belivuk? Sve to treba rasturit!
Sve ovo od fikrinih malina ljudi poludili
povukli slike stela radi cudo
Pretukli ga oni iz vucka inace poznato kao okupljaliste drogiranih konobara i pitara sa sss
Klasika
heeej Boze, u Sarajevu sam 2006. kod pozorista, i 2009. na ciglanama iz auta gledao (u sred dana) kako tuku ove iz hitne. prvi slucaj je bio oko 10h. sarajevo je cudo
Vratili ga na posao 😂😂😂 žalosno 😡😡
I koji su detalji? Pravi ste kvazi portal.
To mogu uraditi samo TATINI sinovi.Njihove TATE dobre sa policijom itd....TATE dadnu svome sinu sve ovlasti.Nazalost pun je grad takvih.
Nikad grad nije bio nesigurniji, kasaba, desperadosi.
Kad sam pročitao naslov kontam će biti članak o tuči da imam šta pročitati. Kad ono nema detalja. Dobar ovaj novinar