Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su sve tatini sinovi koje su roditelji «odgajali» od ukradenih para, kupili im mercedese, vozacke dozvole i usmjerili ih u nasilje i narkotike. Sta ih je takvih?! Sad ih opet pustite. 😒
Kupili im BMW , ipak imaju kockaste glave 🙄
Ništa se ne brinite. Sredit će ga ovi u Tuzli, a ovi iz čettniteta su ga unakazili i nemaju doktora jer niko ne želi živjeti u toj genocidnoj rupi.
HRABRI neki momci deset na jednoga i to iz zasjede.
Šta očekivati u genocidnoj tvorevini. Komšije Srbi gasite mješalicu, motajte kablove...
Svi su kriminalci u bosni od ranije poznati policiji, ali sta vrijedi kad ih policija hapsi, a tuzilastvo pusta? Cak i u slucajevima kad budu osudjeni ili izdrzavaju minimalne kazne s vikendima "na odmoru" ili u zatvorima nema mjesta pa ne budu ni upuceni na izdrzavanje kazne.
Stasali su sinovi ratnih zlocinaca u krvoloke zeljne novih klanja. Spremi se Bosnjo moj naivni, ne dozvoli da te vise ikada docekaju nespremnoga.
To su Dodikovi enforceri! Kraj priče!
Dize se spomenik ratnom zlocincu u periodu 1941-1945 Drazi Mihajlovicu , izvrsiocu genocida nad Hrvatima i Bosnjacima ,a potomci ratnih zlocinaca 1992-1995, stasavaju za cinjenje novih genocida.
Bem vam klicu poganu.
Nije đaba svijet okacio genocidno zvono na njih
Zla krv je to.Naviklo je to junacki napadati slabije od sebe ili u coporu.
Znači ovi narkomani i kriminalci su zaposleni u fabrici a kulturni ljudi ne mogu doći do posla.
Nema vise Bosnjaka u RS-u da sprivode teror nad njima pa se sad međusobno terorisu. Prokleto pleme
Ovo je u potpisu snsd.dokle vise može li neko stati na put.ubise sve živo
Vec godina djeca ratnih zlocinaca terorisu svoje sugradjane. Pitanje je samo kada ces i ti ili neko od tvojih biti maltletiran od istih. Pobuni se. Nedaj na sebe
Indijanci srpski,sta ocekivati od genocidasa,sreca pa nisu svi isti.