Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne uhapsite Osmicu i Muriza Druškića ne vjerujem vam
ja maloprije konto prava droga kad ono ljekovita marihuana koja je legalizovana u naprednijim drzavama...
U kojim to drzavama osim Holandije??
Kako se zovu uhapšeni?????
Kad će upadati kod kazana za rakiju?
Kuca izgleda ko olupina al je produktivna,neonke u podrumima
Skaj aplikacija ih hapsi
Pustite ba ljude nek puse,ne kontam svega mi...od trave ne mozes podivljat,belaj napravit...ono ostalo ok,igla i to je sranje tesko...Al zapalis,odmoris,vratis se radis uredno radis,odes kuci...
Svaki gradjanin koji vozi auto od 50-100k km a ne radi nista ima izbrijanu glavu i tetovaze se bavi sa proizvodnjom ili prodajom razno raznih narkotickih srestava.
kad je tako zakon dozvolio, u normalnim uvjetima svaka transakcija preko koja je veca svota novca trebalo bi se provjeriti izvor istog kroz drzavne agencije
ako moze broj od ovog elektricara? pedantan neki decko
Bravo!!! Sve treba pobiti kao na Filipinima!
RS je leglo kriminala i najveci sigurnosni rizik po Europu...
Nestasica = odose cijene..... Nervoza se siri... Odma ce se primjetiti u ponasanju u saobracaju..
Nema se para fabrike zatvorene mogu se samo crtati murali i dilati droga
Marihuana legalizirana u pola svijeta i skinuta sa liste opojnih droga, dok kod nas ovi kokošari iz tužilaštva i policije se hvale takvim zapljenama. Ovi izgleda nisu plaćali gdje su trebali reket da mogu komotno raditi jer prodaja droge kod nas ima veliku ulogu među političarima.
Bolje da spriječite šverc duhana, hiljadu puta više novca se na duhanu prošverca🙄
Ovo je dojava
Ma jok, sami oni skontali 🤣