Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
standardno.....odranije poznat, ima milion dijela iza sebe ali i dalje na slobodi i operira. Za godinu cemo opet citati o ovom robin hudu :)
Krao dalekovode u trafo stanicama???
dzaba sto ima 1000 dijela (vise od branka copica) tegeltiji opet nece bti dovoljno... a treba ga promovirati u sami vrh politike!
Zamisli izađe članak o tebi na klixu, ti kao vođa kriminalne grupe koja krade kablove.. wtf?! Gasi mješalicu motaj kablove.. kod ih ovi nisu smotali.. 😂😂
a gledaj zapljenje na slici. sve novčanice po cvaju, nema ni 1000 KM sve zajedno...
orke na aparatima .... ulovi im kitolovci vodju...😁
Ovaj Rahman pao za pljacke trznih centara,osmeka sve svoje udjeliće,na osnovu tog smekanja dobije prekid kazne od 6 mjeseci,i sad ponovo pljacka i otima.Al sad ce on opet smek sluzbu upalit i brzo ce vani!!!!!!!
@napoleon12.05. TAKO JE! bega mostarski...poznati smeker..ovi sto rade sa njim su gluplji od njeg jedno deset puta
Jutros citam "Najopseznija akcija FUP-a ove godine i kontam konacno da policija napravi neku vecu akciju. I sad citam da je vodja grupe krao po selu Zijemlje, neke dalekovode, i slicno. Na slikama duhan, klijesta. E svaka Vam cast FUP.
Cuj Rahman a oznacen
Kao da su cevapima svercali!!!
Ovo su oni snalazljivi o kojima se kod nas prica.
SDAovsko pravosudje.
opet ga pustite, i svirajte kurZu
Evo da se javim poslije sedmodnevne (7) blokade od strane Klix-a a zbog nekoliko mojih postova koji su predhodili''paradi ponosa''. U tim postovima sa spomenuo :: stare i nove MM, mrak i tminu kastinske države, ''begovske kandžije, čizme, sablje i njihove nalogodavce, gospodina ''moj babo je'', spinove nekih službi i sivo političko podzemlje. Pozdrav narode.
joj bijednicke slike ove sa cvajama
Da mi je dočekati dan da policija u hapsi nekog koga nije od ranije poznat.
ljudi lete na mjesec, punom parom radi akcelerator u Švicarskoj, a ono se zove Rahman Begluk