Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denise kakav si ti papak. Sinoc prolazim pored one odron kafane City Lounge. To se trese zemlja koliko si pojačao seljakluk. Svira Aca, seka, ceca itd. Tako ružna scena da se čovjek moze samo postiditi gdje živi. Fuj.
...koju je sam postavio da bi ispao zrtva u ocima javnosti. Raspada mu se kriminalni klan, pola ih u zatvoru, pola nece da skrece paznju. E moj "vijecnik", svemu dodje kraj, sadio si tikve sa sejtanom - naplata stize
Vi stvarno mislite da je njemu nego mahsuz donjeo bombu.To su sve njegove hinjske i podle igre sad ce rec hadzibajric mu bimbu donjeo.Ma hajte molim vas
bombe pred vratima ostavljaju se samo "uglednim" građanima
Profesionalno je čovjek postavio, da je mrtav pijan otključavao vrata nebi je uspio aktivirati haha
postavio mu denis surla hadzibajricev mali iz opstine s.grad.....
Iza ovoga stoji domar iz Opcine Stari Grad
Ulaz poput onih u Javne kuce po Srednjoj Bosni krajem 90ih
On je kao mali volio ratne filmove, Ramba kad je u vijetnamu postavljo kasikare po sumi sa silkom i kanafom.
Ogromna količina debila koji sve znaju, u sve se razumiju, opet diskutuju. A čekaju da im neko udjeli markicu da srču kafu satima negdje u bašti u gradu. Hvatajte se posla, šupljikatora nam je svakako puna država.
Treba mu sve one objekte oduzeti, cim je on to zasluzio? Na sve nacina pokusava da ne placa dugove, porez, spominje 50 radnika a samo 2-3 su prijavljena da rade.. Kaze nije ga mogao Karadzic i Mladic protjerati, pa kako ce ga protjerati kad je bio u Njemackoj, nije rata u Bosni ni vidio....
jel on to u podrumu zivi
strasno cudan lik ...kako ga je Cain istukao skroz slabo funkcionise .
@lenor40 Na stranu njegove osobine, krimos i debil svakako, ali nije ga Cain toliko istukao. Pa Stojnic je jedini borac kojeg tadasnji UFC prvak Cain nije nokautirao. Dobar je Stojnic borac, to ne treba odbacivati
Ja mislio neki pjevac
Koji scenarij... cak bi i Quentin Tarantino zavidio. Ko da vidim slijedeci potez je danas, a mozda cak i sutra nova press konferencija. Tema naravno "Nacelnik nas zeli da istjera iz naseg voljenog Sarajeva (po nacionalnoj osnovi naravno". Bombe ?! koliko providno. Pa da li sad i ja kad se zapijem u njegovim lokalima trebam da bacim bombu, suzavac ili tako nesto da bi eskivirao ceh koji mi se ucinio vecim nego sto sam spreman da platim ? Plati dug konjino i mirna Bosna !!!
Dobri stari AL KAPONE . Samo vrijeme ga je pregazilo, u današnjoj BiH se ne bi nikako snašao i brzo bi ispao iz posla. Inače, on je svojim uposlenicima stalno naglašavao da je LIJEPA RIJEČ u BIZNISU najvažnija jer otvara sva vrata, a pogotovo kad se stalnoj mušteriji pri tome POKAŽE I PIŠTOLJ ! Denis je inače Poslanik u kantonu Sarajevu iz DF koji glasa za SDA ! :)
Najvjerojatnije sam od sebe pravi lažnu žrtvu, hoštapler i varalica u posljeratnom Sarajevu napravio milione, godinama se u njegovim objektima prikazuje lažni promet, a 80% radnika mu nije prijavljeno, Mrkva je beba za Denisa, a kad dođe kod svojih drugova dvojice brače Ravnogoraca u NJemačju, koji su Šešeljevi sljedbenici po čitav dan im pokazuje klipove kako kara bule po Sarajevu i bije balije koje mu nevračaju lovu.Nisu o nama đaba vicevi u stilu Muje i Hase.