Kriminalna organizacija
0
Darko Elez pripremao atentat na Dodika?
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik sebi samo navlači popularnost sa tobožnjim pokušajima atentata. Uostalom, kome je u interesu da puca na Dodika?
ma sta trkeljate vise na Dodika,ko je nama muslimanima kriv sto nemamo jednog politicara kao sto je dodik,koji nece se naginjati kako vjetar puse,vec ce se boriti za svoj narod i za ona uvjeranja zbog kojih se ratovalo,.nego ce stranim papcima reci sta misli o njima i koji ce oni vise k...c u BiH.
kakav ba atentat on je mali isprdak za onu budaletinu dodika
Moj NEupuceni nejmas ti pojma ni o svojoj licnoj upucenosti ko si i sta si a da ne govorim o ovakvim zbivanjima da ti komentarises
@Muče Ne kenjaj , pojma ti nemaš.
AL SE LJUDI HVALE NO SVE SE ČOVJEK PODUČI I NAUČI... OVO JE SMIJEŠNO TOLIKO HAMPA OKO NJEGA KAD JE ČOVJEK OBUČAVAN ITD. SIGURNI JE U ZATVORU I TO U SRBIJI...... NEKE STVARI NISU BAŠ ONAKVE KAKVE SE PRESTAVLJAJU U JAVNOSTI.... itd.....
Sad ce ti i MILE u zatvor pa ga tamo dokrajci. haha
Mi smo svi Eleza!!! To jest KRIMINALCI.
kud ga uhapsise ! trebalo ga je pustit da eliminise planirano pa onda hapsit ! taman bi bilo manje kriminalaca...
Brzo si mi sine Darko narastao, skoro sam bio na štangi na \"Vili\", ali ne brini izbavit će tebe tatica, a onda ćemo zajedno j.... Dodiku i zenicu i curicu.
kud ga nije rokno da da su ga tek onda uhvatili.
Borjana Krišto je na položaju dok je Dragan Čović guzi.
Darko Elez nije nikad ubio poštena čovjeka i trebalo ga je pustiti da počisti gamad, a nkon toga mu se zahvaliti , poslati ga u Paragvaj i sve zaboraviti.
neko je napisao prije mene TRBA ELEZU DATI ZLATNI LJILJAN pobio je više srba nego ARMIJA BIH da je više ovakvih ! ! ! ! ! !
Elez je po meni ljudina od covjeka. Da je on neki srpski moron vjerovatno bi lizo dupe dodikovcima. Imaju srbi stvarno dobrih likova. Mada ja mislim da je on vise Bosanac po svim karakteristikama.