Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nema nigdje,duže u bjekstvu nego u zatvoru.
@ynwa8 hmm ebem te državo pa čovjek radi drva ide u zatvor 6 mjeseci i krimos za ubistvo 2 god najbolje pustite sve kriminalce a zatvorite poštene ljude
@ynwa8 Jos mu traje sudjenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa svi ozbiljni igrači u TK zatvoreni, mora se pokrenuti nešto, ne može posao da trpi a ni narkomani čekat. Jbg kad je država na spidu a obrazovani već daleko odavde.
Onda braća Mehić otvore mesdžis i postanu vakifi. Otvaranje je bilo uz ekipu u vidu glavnog TZ imama, neizbježnog Salke Zidžića i ostalih uglednika vjerskog i političkog života u Tuzli. Daltoni osim Bibija su Amir Mehić šef Fleka optužen za učestvovanje u ubistvu treći brat Samir Mehić koji je i presuđen na 8 godina zbog učestvovanju u ubistvu Đanija Perkovića https://medzlistuzla.ba/index.php/vijesti/3301-otvoren-mesdzid-u-objektu-tuzlanskog-preduzeca-flek-security
100% Mersed dao novac za njegovo Pustanje jer je Margareta losa nema Dop-a u TZ Kantonu..
Bliži se 1 mart, Merkelova ga zove...
Pustila SDA svoga momka. Imaju poslova za njega i tim poslovima ce kupiti svoju slobodu i oslobadjajucu presudu. Sta znaci kontrolisati sudstvo i tuzilastvo. Sigurno je Allah ponosan na IZ koja je desna ruka sda.
Ovo ce metak riješiti kad država ne može
Hajahahaahabah
Jel rekao - "Neću više, Allaha mi !?"
Zašto se sada tuzilastvo TK ne oglasi saopcenjem kada pustaju na slobodu mafijasa,reketasa i ubojicu nego se razbacuju saopcenjima i pokazuju svoju obijest i snagu kada treba u roku od 3 dana uhititi policajca koji je prekrsajno kaznio i usudio se u prometu zaustaviti muža od zamjenice glavnog tuzitelja.Tuzilastvo brani nterese kriminalaca a hapsi policajce, samo u BIH.FUJ!
neka mu cuvaju mjesto..zatrebace uskoro
Mozda su mu i godine u bjegstvu uračunali u kaznu 😁😁😁😁
2 godine sudjenje? kad te optuze bolje se odmah ukopati nego dokazivati da si nevin
Nazad u zatvor
Nece korona u Bosnu,ma nema sanse prepala se🤣
Kome bi ova nevina faca naudila eto kome??
Pa dzaba ga hapsili. Barem tako ispada sad