Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj gluposti ko ce ovoj djeci to nadoknadit taj strah povrede,znaci diplomata.moze ubit koga.god hoce i nikom nista
Koji imunitet? Dakle ako nam neko sutra ubije dijete iz OHRa NEĆE ODGOVARATI!?!?!? Ovo je ODVRATNO!
Prije 2-3 godine je malo falilo da me na pjesackom pregazi range rover diplomatskih tablica, nema sanse da kreten zakoci ispred pjesackog.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ma u pravu je,Dodik,treba,to istjerati odavde,kome oni komanduju ovde ,sjedite pa sr civilizovano dogovarajte za dobrobit naroda bez huškačke retorike i pljački i oni nam ne trebaju,svskom polizičaru ukinuti imunitet između ostalog
Dao bi ti ja imunitet odmah stoko
Upratit ga pa ga pregazit sa autom i pozvati se na imunitet jer je stranac.
Bosanci i Bosna i Hercegovina, ljudi i zemlja koji će nestati. Ubijeni u pojam toliko da možes da im radiš šta želiš bez ikakvih posljedica. Ubijaju ih Srbi, Hrvati, MZ, a najviše ubijaju sami sebe. Najviše kradu sami sebe. Boje se svoje sjene. Vire kroz prozor i čekaju da im neko donese bolje sutra.
Ne kontate izgleda, niža smo rasa za njih!! Tuzba za nadoknadu stete platiti lijecenje, ako vec nece odgovarati !!
Zaista ne znam da li postoji nacin da nasu zemlju napuste ovi stranci,OHR,visoki tzv.predstavnici. Pa koliko jos godina oni treba da vladaju ovom zemljom?Koliko jos godina oni treba da uzimaju ogromne plate,kao da uvode red medju nekim plemenima? Ovo je stvarno ponizavajuce.Zar narodi Bosne i Hercegovine nisu u stanju,nakon 27 godina da sami rjesavaju sva pitanja,da prevazidju razlike i nadju kompromis?
Šta nas sprečava da se raspiše interpolova potjernica za njim iako je diplomat
Kad i kad je Dodik govorio da nema države i suvereniteta dok je OHR prisutan. Nesposobne Bošnje koje pojma nemaju o diplomatiji samo su vjerovale OHR-u da vodi vanjsku politiku. Evo počeli su direktno da utiču i na unutarnju politiku. Šta sad? Odjednom Dodik u pravu?
Mahmu ti jbm
Dodik je tražio da se OHR protera iz Bosne...i ova deca idu na dušu priglupom Dzaferu i pijanom Sejdi....deci želim brz oporavak.
Ok nema frke pozvao se na omunitet sve ok ali u takvim situacijama drzava ima pravo da ga protjera, a OHR dovede zamjenu za njega. Vrlo jednostavno, ne vidim u cemu je problem?
Tuzba i protetsti
cuj imunitet a nekoga povrijedio
zna se kojim ce putem ovo sada krenuti
Smith out.