Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix....molim ugasite komentare! Bit će svakakvih komentara. Nadam se srećnom završetku ove priče...
@KSAhunterr Na žalost :(
@SoulOfMySoul Jašta :)))) ja živim od lajkova ovdje :)))))))))) Evo vidiš i tebi sam dala :P
PRIKAŽI ODGOVORE (87)
Nadam se samo da je djevojka ziva i zdrava
Kako napreduje ova potraga? Hajde Klix nazovite CJB Doboj i informisite nas
Nadam se da je djevojka živa i zdrava.
cuj izasla prosetat u pola jedanes ,, ma guzi se
DRAGI RODITELJI,MORALI STE PRIMETITI DA JE BOLIO ĆUDNO ŽELUDAC,VRATIĆE SE KUĆI ,TO JE OPOJNA DROGA ZA ISKORIŠTAVANJE CURA,ŽENA,TU JE VLAST NEMOĆNA,I UPAMTITE KAD SE VRATI ŠTO MANJE JE ISPITIVATI I NESMIJETE JE DRŽATI ZATVORENU TJ U ZATVORENOM PROSTORU.ŠETAJTE SA NJOM ,NAPOLJE,,,,,,,,,,,
Lijepa djevojka nadam se dobrom ishodu.
Svako malo ove cure pobjegnu od kuce. Kakva je to setnja u 22:30? Ko jos izlazi u 22:30 u setnju?
Pozdrav za Miodraga iz Samca!Adzica! Inace,nadam se da ce se sve dobro zavrsit u vjezi ove cure.... Ljepotica je prava,inace......
@gladijajator Da,iz Bosanskog Samca.To je moj stari drugar.Ljudina.
Ma roditelji nula bodova otac alkoholicar zivi u jako losem stanju, cura je prije pobjegla od luda nego sto je se ubila.
U pola jedanes u šetnju se izlazi , fino dete .
Ne kaki.....To je danas bas nesto cudno?!I ja to znam,a djuturum sam ko put!Pamtim i krunisanje Kotromanica u Milesevi,kao vladara srpske Bosne.
ovo nisam procitala :(
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mozda je trebaju potraziti u Bosanskom Samcu...
Najbolje je izgleda u kuci samo sjedit ko parazit i krast po kucama navecer kad svi spavaju u komsiluku. Hahhahah Hoce mala da izlazi navecer .
Otisla cura da se jebe s nekim normalnim,nece vise da se jebe sa clanom porodice.A sto ne kazete motive zbog kojih je otisla?
@bracalaaaa iznenadili bi ste se koliko je rasirena ta pojava,posebno u drogom preplavljenim gradovima (10% tipa travnik) Sama cinjenica da porodica skriva razloge zbog kojih bjezi upucuje na zataskavanje
@letal3891 a jesi neki ekspert u p......materinu
nadam se da je ziva i zdrava a nadam se i da ce konacno vlast nagaziti slucajeve kad se digne frka i potraga za nekim a taj neko otisao zacug'o se negdje u nekoj birtiji i sl. i da ce se zbog uzbunjivanja javnosti to poceti kaznjavati.