Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedi i zapali
Više štete napravi službeni vozni park u KS u toku jedne godine.
https://www.faktor.ba/vijest/sda-pokuaje-dovoenja-u-istu-ravan-kosova-i-rs-a-smatrat-emo-nastavkom-agresije-na-bih-298463
Čuli ste za onoga što je svaki dan izlazeći sa posla na kapiji fabrike govorio čuvarima držeći se u predjelu ''međunožja'' evo ti ga evo...... Čuvar-portir na kapiji bi mu obavezno odgovarao: Ponesi ti to kući ''svojoj hanumi'' a ovaj prvi bi nastavljao i hoću da znaš... Naravno obojica su bili u talu i stvarno kod kuće bi dijeli plijen prema dogovoru.
Nek ste ovi objavili imena i prezimena a kad neko opljacka banku nedo Bog objaviti