Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto mi je ova vijest poznata od prije ?
Interni obracun sexi turista. Molimo g.Turkovicku i g SexiSelmu da izadju na lice mjesta i ustanove, sta je dovelo do ove eskalacije sukoba.
Šta je Krajisnicima, oni vole SDA i Tursku
Uhapšen duh 😂
Otkud Turcini u napustenoj kuci?
eto vam brace kad cuje brko prodace nas pod kokosije meso ,rusima
Izgleda nikad turci Krajišnicima nisu bili dragi..krajišnici su pali pod turke 200g nakon bosne...Ulomak iz narodne enciklopedije iz 1929. godine https://imgbb.com/n7HkpDM
rece da su ih duhovi napali :D
Neka su , sta imaju Turci traziti kod Velike Kladuse
Onda i ti kad odes negdje da te duhovi hvataju ili?
Sigurno ih je Hrvatska policija napala
Dobro ih nalomite u PS, za primjera.
Duhovi od ranije poznati policiji
😂😂😂
Hajduci u moderna vremena , svi bi da kradu a bjeze od posla ko od policije.
Turci nemaju srece s todorovom
Osumnjičeni je priznao da je sa 25-godišnjim D.S. iz Bihaća izvršio razbojništvo, a za kojim se još traga. E ima li ovdje iko pismen imalo ???
pismeni otisli u Njemacku