Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastoji se moraju BRŽE rasčišćavati! Putevi su tijesni, teško je organizovati obilaske ali policija mora biti mnogo BRŽA!!!
moraju se autoputevi napravit ..al telad hoce da slusa o referendumu o vjeri
@Tume Da se barem tunelima i vijaduktima otpočnu rješavati "uska grla"... da se dođe nekako do treće traek na usponima... autoput je za sada misaona imenica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hitno trolejbus Sarajevo Centar - Čeveljanovići preko Kobilje Glave
Bila korida, sta propustih... Dje su ono Cevljanovici, jel tu ima korida, teferic, pojest, popit i poklopit, jel to to?
Sve je do vozaca i ljudskog faktora, u BiH-a je normalno sjeci krivine i prelaziti punu liniju pocev od najmanjeg zavoja do velikih krivina, jednostavno se ignorise puna kao i da ne postoji sto znaci da apsolutno nisu vozaci (ako ih tako mozemo i nazvati) nisu svjesni opasnosti prelaskom u suprotnu stranu! I ovaj je udes jedan od takvih lijeva strana smrskana!!
@mozebitbude, policija ne radi posao, kaznjava prekoracenje brzine od 5 km/h, a uopće ih ne zanima opasni prelazak pune linije u nepreglednim krivinama. Imaju presretace mogu to odraditi, ne mogu se vaditi da nemaju načina.
PrepolovilO cvaju..
Ovi sa golfom su se dobro zapili i okasnili sa koride!!!
mora bit dvić da .ebe rak raka
Gle asfalta, ni za konjske zaprege.
Jadna sirotinja strada u ovim sklebama golfovima, nemoze sebi da prusti sigurnije vozilo zahvaljujuci politicarima. A i ovaj s mercom sto voza arape propade mu zarada zalosno
Dvica i nindza. Dobitna kombinacija za havariju
Fgr na aparatima. Kome psovati? Arapima ili vozacima g2?
Fgr na aparatima. Kome psovati? Arapima ili vozacima g2?
Sigurno je puna linija!
zurili kuci da naspu vode u kanistere , jebt, SDA sve po redu
ideš iz Tuzle u Sarajevo, zastoj, nemas druge nego čekati da satima riješe problem zastoja..eto to je BIH 2017ee
Najprometnija cesta a infrastruktura od druga tita, ova banda je samo skakaonicu na karauli napravila.