Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golf, Mercedes i BMW se rotiraju po ovim člancima prilično često, rekao bi čovjek da postoji konekcija između načina vožnje i izbora marke automobila.
I da, znam da Golf nije marka nego model, ali kontate šta hoću da kažem.
Kod nas su raskrsnice i kruzni tokovi kao ruski rulet. Zatvori oci i po gasu.
@liveevil Stopalo je Ferse.. A Noga je Fuss A na translate mozda izvaci na bosanski stopalo. Bleifuss prevod Olovna noga..
Da brzo se oporave. Najbolje Volvo da narod kupuje po gotov u Bosni gdje cesto direktni udari se desavaju.
Kada god pada kisa ovi semafori ne rade i tada nastupa sveopsti haos na ovoj raskrsnici. Put Tuzla-Sarajevo je vrlo prometan i ne moze se izici sa ovih sporednih puteva pogotovo ako skreces lijevo.Haos majke mi imao ssm priliku da vidim vise sudara na toj raskrsnici i nikom nista. Nije ovo prvi slucaj.
Ja napisah sinoc na slicnoj vijesti, komentar-vic. I dobih 17minusa i pet lajkova. Ali evo opet cu ponoviti "olovno stopalo" kod vozaca! (Bleifuss). Pa minusajte.
Ovdje ako se dobro sjećam zeleno svjetlo traje oko 5 ili čak 7 sekundi, za vozila govorim pješaka ni nema. Nije čudo da se dešavaju nesreće jer svako pokušava iskoristiti tih par sekundi.
Neka si ga primio Radojko, a jel pušiš uslužno ?
Sve je to ok, ali jbt koliko stete a u centru gdje je 50 dozvoljeno, koliko je ovaj nagazio bar jedno 80 sigurno. Vozarim godinama nikad hvala bogu udesa ili nesto slicno. Ja ne znam kojo sejtan te tjera da gasas pp cetru grada toliko livada po bosni pa imam i taj neki auto put idi nagazi vozi 200 bmk. Al mislim da to niie fazon jer ga nece niko vidjet i rec debil.
Lijepi policijski sat. Pustili se ko s lanca svi.