Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bez zezancije, vi dragi moji krajišnici se najopasniji vozači u čitavoj BiH, najozbilnije govorim. Živio tamo i imam kamaru jarana al brate bez mozga ste u saobračaju, ludilo! Pogotovo ovi u ljeto izvana kad dođu krajišnici to ti je užas. Možeš se izljubit komotno sa familijom kad kreneš iz kuće i halalit se. Ako se vratiš, dobro je!
@AugustBraun Nazalost je tako. Nisu najljuci ali su najbezobrazniji. I ja sam krajisnik.
za mene je passat 100% kriv nema veze sto Golf nije uspjeo da stane , lik je stao na cesti gdje zakon kaze " zabranjeno zaustavljanje i parkiranje " to sto golf nije drzo odstojanje i vozio malo brze jest prekrsaj al gledaj ko je veci napravio ,za mene je passat gori al et ,
Znao je golf zakociti u svoje vrijeme,nijedno mu auto nije bilo ravno u kocenju.Najzad sto ce pasat i seat na istoj cesti s golfom.Kad golf naide cestom trebaju da mu se sklanjaju kao da je hitna,a i ako nije hitna zavrce u hitnoj.Ta ce pasat i seat.
@karafeka sta ce pjesak na ovoj cesti ? ja koliko znam pjesaci ne prelaze magistralnu cestu ,barem tako po zakonu stoji , ako si ti nekad vidio pjesacki na sred magistralne ili kako narod zove autoput (ma da ovo nije autoput) onda sam ja pogrijesio .
Dvica isplativa na putu ali skupa u bolnici
Bakire nista ne vodis racuna o Krajini..
Seljadija ga prEtišće u krAvini da preScigne...
vidi das auta i das vozača! šta onaj jado seat traži među ovim međedima?!
psihijatru poslat prije vracanja vizacke
a Bogte sine djes na punoj
(zut)okljunac
Golf 2 ....mokra cesta.....puna linija......i to je BiH !
Pogledaj samo haubu golfa i drugog auta. Jebene ubice su , treba tacno zabranit godista ta da se uopste smiju registrovati pa nek idu busem...
Jest golf 2 beton auto, al brate dragi nema 200 KS da možeš olako preticati s njim
,,,dobro, nema baš 200, ali ima 100+ (kad se vozač-ica preda maštanjima...)
Opet Golf 2....... !?!?!?!