Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odkud migranti u hrasnom pa što će oni prihvatni centri, vozaju se bez karata tramvajima,trolama i to obavezno sjede
i Smrde
Je•o ih onaj ko ih pusti u BiH
Dragi gospodine vi sto praktikujete i branite ovu bagru ,dok dodju do njemacke mi smo pusiona jer oni vec tri godine idu i nikako da odu ko da su svabe vesla sisali daju malo para ovim bijednicima iz vlade a oni ih onda cuvaju kod nas nikad nece otici nikad
Deportujte ilegalne imigrante koje Dodik krijumcari za pare preko granice RS-a !
pa u cemu je problem? jeste ih htjeli prije 2 godine? JESTE. eto ih braca nasa ljubi majka
Malo domacih klosara imamo pa ce migranti da nam drze policiju budnom 😂
"tri kineza"...... "četiri migranta"....
Pa normalno ovoga ce biti sve vise i vise, pa zamislite sebe da ne zegate mjesecima sve muski hahahahha idu sad frustracije sirokih razmjera :) sad ce da krene pljackanje, otimanje itd. a niko im ne rijesava situaciju, vi bi pametnjakovici kao bili drugaciji? Gladni ljudi, zima im, po ulicama su! I ja bi isto radio, nisu migranti krivi, kriva ne vlast koja ne zna kako da se nosi s ovim. Spremni smo na migrante i sto ko na korona virus, tek cete bi vidjeti sta je pravi haos!
Rat oko teritorija na semaforima :)
Moze pricati sta ko zeli ali Vucjak je bio zakon.
Opet sukob o nacinu primjene CNC masine, opce je poznat prijepor pakistanske i sjeverno africke strojarske zajednice po ovom kontraverznom pitanju.
opet internet ratnici pa ucinte nesto nece oni otici ni smiriti se od vaseg pisanja a opet sa druge strane fino vas je slusati hehe
zašto se ne deportiraju?
samo opkoli i podijeli oruzje nek se samo izrokaju
Divljadiju treba vratiti nazad prvim avionom. spocitat im pravilnik da za svaki belaj ce letit nazad
FGR yugobalija se poziva na evropske vrijednosti i promovise odlazak u Njemacku jer tvrdi da je to normalna civilizovana zemlja u kojoj nije vazno ko si, kako se zoves, koje si nacije, boje koze i kojoj religiji pripadas. Jstovremeno FGR yugobalija mrzi migrante, govori da ih treba svd pendrekom, pozatvarati, uvesti za njih policijski sat, on gdneralizuje, om ih smatra nizim bicima koja smrde, koja su lijena i odvratna.
Ne smetaju, to su nasa muslimanska braca