Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO NE PRIČA O TOME KOLIKO JE STOTINA MILIONA DOLARA, MARAKA I TD. NESTALO OD 92 PA DO DANAS. BUDALA MAZNULO 600000 I TOME PIŠETE PO GODINE. NAPIŠI KOLIKO JE MAZNUO RECIMO ČENGIĆ H. STISNITE PETLJU, ISTRAŽITE I DUPLA PETLJA OBJAVITE!
Kakva država takav i trezor!
JA IM NIŠTA NE VJERUJEM ..... Tip ih krade od 2012. i oni tek sad " primijetili " manjak , izgleda da oni niti ne znaju šta i u kojoj količini drže u trezoru ..??? Pokušajmo sada zamislit koliko je pokrao netko vještiji i netko tko je na boljoj poziciji - GUVERNER npr. ? ? ? Yebem te državo .....
"Pokajnici" vratili ostatak i nagodili se sa kontrolorima....
eto vidiš. a oni bi od njega lopova napravili da je ukro preko miliona :):):)