Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje kod nas ne možeš ni u tvorza ako nemaš vezu. On se prijavio u policiju za pokušaj ubistva a oni ga poslali kući.
Vidi im se na licima da su posteni i radni ljudi. Blago njihovim porodicama.
mislis dobrovoljno a ne samostalno?
Prekriveni gay
160 krivičnih dijela ali žene ga i dalje vole.....lik je car 😂😂😂
Nije on nju ranio nego ju je pokusao ubiti. A nasi palamuderi ga puste da landara okolo.
Konstrukcija "bivša nevjenčana supruga" mi je za sad vrh. Šta je sljedeće? Ali, što bi rek'o Balašević "E, pa ljubav mora i da zaboli..."
Zumreta mu oprostila što je ranio.
Strogo po mahali, strogo po mahali Cherry Hill i Bjelave vel'ki reggae disko strogo po mahali, strogo po mahali dusmani mogu da pitaju se kako to
Muškarci vode brigu o ženama zato što je Allah dao prednost jednima nad drugima i zato što oni troše imetke svoje. Zbog toga su čestite žene poslušne i za vrijeme muževljeva odsustva vode brigu o onome o čemu trebaju brigu voditi, jer i Allah njih štiti. A one čijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne činite! – Allah je, zaista, uzvišen i velik! (Kur'an 4:34)
Dobio si minuse na citat, jébì ga... Vjernik ne želi racionalnu analizu, samo tupo jednoumlje.
Sad ce u zatvor zbog babe
Vidi mu face..."faca sam, je*ac"... Pravi papan.
Daje Zumra neka poznata osoba Fadila bi odma uhapsili,ovako briga naše policije za neku tamo Zumru
seljakluk krajiski
sjedili u vinskom baru e da bog da vam presjeo a i jeste izgleda
@potocari Ma da nije kriv on sto mu je karijera kriminalac i probisvjet ni ona sto takve trazi no je krivo vino i vinski bar.
@NevesinjskaPuska tacno