Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj aj sto su pronasli nekoliko kilograma plastičnog eksploziva velike razorne moći, to vec nekako moze navoditi na moguci teroristicki akt, ali ovo ostalo više bombi, snajper i automatsku pušku... Mislim koji to terorista postavlja uz plasticni ekspoziv i snajper i uz to sa automatskom puskom.... ovo je ili namjestaljka ili je netko od prije to sve sakrio (iz nekih drugih razloga), pa se sada (slucajno ili ne) pronaslo
mislim da je ovo montaža od strane politicara iz kobajagi srbske, pa ko bi izvršio atentat na zgurenog ćovijeka,koi je u mladim danima nosio u sepetu cigare i švercovao. Al isplatilo se doguro je daleko cak i do predsjednika.Malo zguren al bogat.
Baš će biti interesantno, kad završe istragu, čuti ko je to tu stavio!
hahahah, e jeste smjesni indijanci, cuj spremo se atentat, i dan prije skupa zlocinaca, oruzje unijeli u prostoriju, kao da niko ne zna da se prostorije gdje se odrzavaju skupovi 2-3 sata prije skupa detaljno pregledaju, a ovi unijeli da bi policija genocidne tvorevine \"odlicno odradila posao\" hahahaha kako ste samo jadni i smjesni, dobro nike koji tenk stajao na krovu i kad se okupe zlocinci da \"opali\" hahaha de dodajte i to, pa znate da ste nasli i pismo koje je napisano na arapskom jeziku, hahaha, garant vam to nije palo na pamet a i to bi napisali, jade jadne, fukare genocidne, dokle vise lazi, ili je to da narod ne \"pritisne\" fasistu dodika zbog lazne izjave da mu je gosp. Josipovic poslao cestitku.
Nategnem im mamu terorističku fundamelističku.
ima melvida gume rute