Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealna kombinacija. Milina se napit pa vozit, opusti te znaš... Neki ljudi su toliko glupi da misle da im alkohol pomaže kod vozačkih sposobnosti. Sve što alkohol uradi jeste da izgubite strah od saob. nesreće i oslabe reakcije. Onda se desi da zgazite nečije dijete i onda vam ta noć bude toliko posebna da je proživljavate svaku noć iznova i iznova u jednom te istom košmaru.
Treba razdvojiti ljude koje popiju i sjednu za volan,i one koji mrtvo tijelo voze.Pijem kad vozim,ali nisam nikad sjeo za volan kad sam mrtvo tijelo. Ustvari i ne pijem po danu nikad... piti i biti pijan nije isto! :D mozda mi je logika nide veze,ali tako ja :D
samo 650 eura za 3 kaznena dijela?! yebo ti ovu drzavu... trebalo ga je oguliti sa 10000 eura pa se vise nece praviti pametan...
DAS AUTO
pa sto nisi poginuo stoko seljacka
isključeni iz saobraćaja, iako ih nikad niko nije ni "uključio" u saobraćaj, kao vozače motornih vozila. apsurd.
SREĆA PA SE PREVRNU Pa nikog ne ubi
...i od ranije poznat policiji...koju posluku porati...!!!
Ovo su poražavajuči podaci a SBK je samo jedan mali dio BiH. "Ovakvi slučajevi nisu rijetki iako su službenici policije tokom protekle i ove godine poduzimali brojne mjere protiv nesavjesnih vozača. Ilustracije radi, tokom 2016. godine iz saobraćaja isključeno je oko 1.900 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a 1.300 vozača je isključeno zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita. Strašno.
Ovo su poražavajuči podaci a SBK je samo jedan mali dio BiH. "Ovakvi slučajevi nisu rijetki iako su službenici policije tokom protekle i ove godine poduzimali brojne mjere protiv nesavjesnih vozača. Ilustracije radi, tokom 2016. godine iz saobraćaja isključeno je oko 1.900 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a 1.300 vozača je isključeno zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita.
Ne zelim nikome smrt, Boze sacuvaj, ali ovakvim neodgovornim maloumnicima zelim sto tvrdju banderu ili kakav potporni zid!!!!!!!! Mater im !!
Ovo ko onaj "hadzija"
to sam i ja prosli put rekao, niko mi nije vjerovao haha
Što bi rek'o naš dragi Irfan Nefić: "Stanje je u saobraćaju redovno i nakon uvođenja strožijih novčanih kazni."
Ma dajte ljudi, kakav 8. Mart, ova snimka stara 2-3 godine, a za kazne se slažem.
Cuj: ''Zbog neodgovornog ponašanja u saobraćaju, vožnje u alkoholiziranom stanju, vožnje bez vozačke dozvole i neregistrovanog vozila izrečena mu je novčana kazna od 1.300 KM''. Pa ovo je covjece za zatvora, pa sutra ce ubiti nekog ili napraviti invalidom pa sta onda? Onda mu dati kaznu 1.500 KM?
Sve je moguce u apsurdistanu!