Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle vise mislite terorisati zene ove drzave mame vam ga pedofilske,siledziske,teroristicke. Na sta ovo lici? DOKLE VISE!!!!!! http://www.vijesti.ba/vijesti/crna-hronika/254501-Zbog-silovanja-cetiri-godine-robije.html Bando jedna
Pa niste ga trebali ni zatvarati! Trebali ste ga pomilovati po glavi i reči: "Neka sine, neka si to uradio. Samo tako nastavi ." Upravo ste to uradioli puštajući manijaka - silovatelja na slobodu! Kakva mi ovo poniženja doživljavamo od našeg pravobranilaštva???
Taman da može ponovo !
Zeljka Cvijanovic-Pasic izjavila-Sto nije probo mene silit?!
Hahaha,cuj Cvijanovic-Pasic!