Krivci pobjegli s mjeste nesreće
0
Brčko: U udesu povrijeđena tročlana porodica
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku im dijasporsku. sve sto gore nesmiju za 11 mjeseci, ovdje ispucaju za jedan mjesec
Svaka čast Jasminki na pomoći. A dijaspora i siledžijstvo su nam odavno poznati.Vjerujem da se tako ponašaju tamo odakle su i dogamizali.Godinu dana samo glođu krompira da bi ovdje došli i prosipali silu.
neka se ganjaju po zapadu ako mogu misle da se mogu u bosni ponasat kako zele
dosla dijaspora u bijesnim autima pa se izivljava na \"nasim losim cestama\" a u Austriji ne bi smjeli ni pomisliti da preticu kolonu a kamo li da pobjegnu! Idioti! Hvala Bogu pa niko nije ozbiljnije povrijeden!
Činjenica je da ovi iz dijaspore čim kroče u BiH odmah polude....Sve što im nije dozvoljeno \"vani\" oni to rade u njima \"omiljenoj\" BiH, bez koje nikako ne mogu.....Pa onda po putu prave haos, od izazivanja nesreća pa do toga da čim pređu granicu i uđu u Bosnu bace kesu punu smeća koju su punili kroz EU i na kraju izbacili u BiH....Svaka čast Jasminki, rijetki prilaze unesrećenim i pomažu im....uglavnom smo samo znatiželjni posmatrači.....
@as , smiri malo hormone..... i mene prosle godine umalo (na istom mjestu kod trgovackog centra FIS) ne pokupi hajvan ( sa BiH tablama , koji je isto tako obilazio kolonu . Bukvalno sam stao ( strane table ), 0 kilometara - jedino sam jos mogao u kanal skociti ..da bi on obisao kolonu od nekih 5 vozila , a isto tako hajvan kojeg je obilazio dodao gas , ne obracajuci paznju hoce li me \" pokupiti \" , pa oet ne psujem i ne stavljam sve u isti kosh.
NEMOJTE MOLIM VAS PISATI GLUPOSTI, SVIMA SE MOZE DESITI, NE DAJ BOZE!!!!
svaka cast
@eee Nabijeeem te u ustaa majmunee \"pismeni\" Pa moze li ijedan članak proci a da vi ne trazite dlaku u jajetu? ccc Jadni ste... Ovo je jedan od najboljih portala gdje saznajemo najbrze vijesti a vi manglupi nasli se pametni da trazite gramaticke greske... Stoko neslana!
ccc Sto ne mogu ovih mangupa za volanima sto sjede majko mila... Takvim osobama vise NIKAD ne bi trebalo dati da sjedu u auto a kamoli za volan... ccc
ovi garant zurili u Zenicu da se zene.....
zar nije u saobracajCi u sarajKi ili u sarajCi ?
NEISPRAVNA AUTA. NEISPRAVNI LJUDI. REZULTAT NEIZBJEZAN..
Prva. Mašala, neka im nije nista bilo.