Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli sta god Musliman ucini,okarakterise se kao terorizam,srbin bacio 6 bombi na specijalce i nije terorista ili onaj u Norveskoj gotovo stotinu unistio zivota i nije terorista samo neuracunati krscanin....
Ali nisu oni nista lose mislili... To je samo zahvalnica...
Ove male nestasluke oni zovu terorizmom... Fuj, Sud BiH
Ha ma ja ko ce drugi neko bosnje....
Odmah terorizam, cim se ustanovi da je musliman iza toga... Dobicete vi jednog dana teror kada ovo prodje sve granice, zapamtite ovo!!!
Nema ovo veze sa terorzimom.Nije bilo namješteno da eksplodira prilikom otvaranja.Poruka bi bila ista i da su sliku bombe poslali.
Moj brat Suad i ja nismo vehabije.
cekajte ljudi, jesu li Fudo i Sudo vehabije? mozda i nisu, nemojmo nista prejudicirati
Hrrrraaaak Pljuc Balje mirisu na biljni mrs Hrrrrak PLJUC
ISLAM U SJAJU i ovo je poruka mirotvorstva ISLAMA Pljuc Pljuc ISLAMSKA POSLA Hrrrrak PLJUC
NA ZEMLJICI KOJU HRVAT BRANI UVENULI SU SVI ZLATNI LJILJANI ! NA ZEMLJICI KOJU HRVAT BRANI UVENULI SU SVI ZLATNI LJILJANI! BIT ĆE DA SU JE HRVATI POSLALI...KAD ONO BRAĆA MUSLIMANI KOJI SU IMALI PETICE IZ VJERONAUKE I BILI SU NAJBOLJI U VJERI!
Pa onda si ti slinav tj.bio mali ili zavucen negdje duboko u rupi ili da nisi posenilio??
ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!! ISLAM JE TERORISTICKO SATANISTICKA SEKTA!!!
ja se nesto ne sjecam da su srbi stradali od bosnjaka, bilo sa bombama na sebi ili bacanjem a obratno je itekako bio slucaj
Ovi su duboko zagazili u terorizam. To nekako ide uz njih kao sto uz Srbe ide pojam potentnosti i dobar sex.
OVO je samo prijetnja u vezi Barasina.......znas sta te ceka sudiji .........! Potpis..........Barasin i Sipa....! srbi su organizovali ovo.
Ko je glavni direktor SIPA-e....? srbin genocidas..... znaci on radi sta hoce i kako hoce.... ko mu je zamjenik.. srbin... znaci radi sta hoce.....