Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Gradiscanac A sto ga i ti slaze drug,svaka ti cast )) Eto srece da ih ima toliko ali nema ni blizu,a jos manje toliko bogatih da ga kupuju.
@ Sandzo u Gradišci imaš 50 zlatara i jako jako,jako mnogo bogatih koji ga kupuju.
iskreno se nadam da ce se uhvatiti .ali kod nas je problem kad od policije pa do elektricara sve lopov do lopova.
lopovi.
boze, ucini da kafi.ri nestanu s lica zemlje.
srbi su kuga covjecansta
i nisu ga ODNIJELI, nego UKRALI, drago uredništvo.
Bsonaksa??? Pa prije ce biti Posavska.
ovaj vid gradje i vandalizma podrzajem.
MALO SU PRETERALI..... ODKUD TAMO TOLIKO ZLATO......
kako doslo tako i otislo
glup si
Dosli talibani da pljackaju u nasoj RS
Srbi navikli na pljačkanje imovine u ratu, prošli su oni \'\'dobri dani i vremena\'\' kad su skidali lančiće, minđuše i zlatno prstenje od bošnjačkih žena i nena, kad su rezali prsti bošnjačkim ženama koje nisu mogle da skinu prsten ili koje u strahu nisu mogle da izvuku minđušu pa bi im čewtnnici odsijecali uho ! nema više bele tehnike koju su pljačkali po bošnjačkim kućama, sad se srpsko-pravoslavne zvijeri bacili na vlastiti narod !
Sta je ovo nista vise nekretnine samo ZLATO