Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To neko dijete, samo 4 godine ima
4 godine a daleko dogurao, Zijad Turković na aparatima. Kakavi debili sebe zovu novinarima
Svaki put nesto zaboravi .... i opet i opet ...😂😂😂😂 idiot .
U svakom kriminalu nasi balkanci
ne opravdavam nepismenost novinara ali covjek je zaboravio 0 dodati to se svakome desava kad pise , sto ne znaci da je svaki novinar nepismen makar i na klix-u
Nije naučio pričati još, al kad progovori ima cijeli vrtić da strpaju iza rešetaka....
Tripyt,mora sve po kljucu kao srbin,.hrvat,bosnjak
Polciija 🤣
Jesi glup tri puta, pa jos u Salzburgu 🤔
Znači sa tri godine se bacio u kriminal.
Bice da je ovo KLON star 4 godine, proizveden u BIH, prodan u EU, .ebote zar imamo ovako naprednu tehnologiju .... odmah da se krene sa kloniranjem dodatnog broja BH stanovnika ali ne losih klonova kao taj lik... odoh klonirati komsinicu dok ne klonem..
’Polciija u Salzburgu uhapsila je 4-godšnjeg državljanina BiH koji je od jula 2018. do spetembra 2019. provaljivao tri puta u jedan te isti stan, saopćila je tamnošnja policija.‘ U krvi je to, šta ti je.
Inat Bosanski... 😂😂