Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi iz bivše Juge se jedino oko kriminala zajedničkog slažu na bilo kojoj strani svijeta, što se toga tiče nema nikakvih problema, dokaz da možemo jedni s drugima 😂
Zehr ruish
To je trava. Cuj droga, 😂
Je li drzavljanin Bosne i Hercegovine moze biti Hercegovac
E,kakvi su ovo idioti sa kilom trave u kferu pa na granicu..sad im po tri godine ne gine..mogu se posrat u zivot-za sta?
Pusuuuu travuuuuu😂😂
Vala ja nikada nisam maznuo Slovenku 😰
levata ...
Ovdje je "droga" na drugom mjestu, glavna tema je, Bosanac i Slovenka kako slozno rade i sad, hocemo li ih optuzivati ili im dati podrsku da nastave u zajednickom "radu", pa bilo koje vrste!
Standardna priča. Babo u Bosni,a posao u Sloveniji.
Neko ih ocviko
Tipicni narkomani videse iz aviona a prelaze neke granice
Bice da su se Slovenci zaista prepali recesije u njemackoj, pa potrcali sto prije doci u Austriju,da se ne moraju vise plasiti za istu.
Ako je slovenka plavusa, mogao bi se odmah vic neki napisati. Koliko prolazim iz EU do CH , nikada me niko nije kontrolisao, cak ni zaustavio . Kada su otvorene granice, mene cudi da ga ovako neko uhvati. Mada sto su trazili , to su i dobili.
@Mala009 sta su trazili?!
@sta ima ba? Moguce da je i dojava , nisam o tome razmisljala. @JanPalach pa trazili su hljeba preko motike, samo nelegalnu motiku su im nasli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)