Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SRB-in Hajd fino od tebe da si povukao komentar od prije. Kao prvo sve je dobro sto se dobro svrsi a drugo ebiga svako danas nazalost navlaci vodu na svoj mlin. Pa predizborna je godina. Najvaznije je sad hladnu glavu drzati.
skrobo legendo, spasio te rostilj
MIJENJAM MEDU SA PLAVIM ZA MEDU SA CRVENIM OCIMA SIFRA: MEDO MEDI OCI NE VADI !!!
Koliko ja shvatam u ovo je clanak o tri medvjeda !
@baustelac.. Izvinjavam se zbog komentara koji sam ostavioo.Pogrijesio sam, ali je i cinjenica da svaki nestanak i svaki incident koji se desi na strani Republike Srpske sarajevo-x i Dnevni Avaz okarakterisu kao \"nastavak genocida\", i tako zaostravaju situaciju u BiH i odrzavaju dvije decenije lop.ove na vlasti..
jeste naopaki sto je ova vjest u crnoj hronici, vise bi voleli da ga nisu nasli??? pi ljudi dabogda vam medo u kuci spavao :D
De bolan vise ohanite vi ljudovi i nemojte mi vise dolazit na planinu. Nije mi dosta sto imam traume od vasijeh prikaza, nego mi jos nagovoriste da sam vaki i naki i jos da imam crvene oci. Ne znam ja u sta je ljudov gledao ai sta bi rekli da znate da to nisu bile oci. Neho vi ostanite tamo u civiliMzaciji da mi se mladuncad ne strase. Moracu hin stravu slijevat!
bez vode mora da je pio DEIT
Svinjo jedna, zadojeni fasisto, da imas ista u glavi ne bi dirao svetu Knjigu i memorijalni centar,
treskavica iznad sarajeva
GRO.KCI GLUHO.BUKO.VICKA KOPI.LADI, IS.KE.NJAM VAM SE NA MEMO.RIJAL.NI CEN.TAR U POTO.CARIMA I OBRI.SEM PAK.SU KUR.ANOM! NOZ ZICA SRE..BRE.NICA! http://www.youtube.com/watch?v=p8BzLpOfEFQ
Mene jos nisu nasli! Nakon sto sam sreo dvije cvake sa crvenim ocima, pobjegao sam glavom bez obzira i jos lutam Treskavicom!
majmun se vratio u shumu zasto su ga dirali. ima jos majmuna iz stocnog sarajeva i stocne rs koji zele u shumu pa pomozite im.
hajd nek su ga nasli da neslusam onog SRB-INa kako sere da su ga muslimani ubili i da niko do nije objavio. Eto Srbine ako si covjek povuci onaj komentar izvini se sada
\"...a razdvojili su se nakon što su ugledali velikog medvjeda sa crvenim očima.\" mogli bi kolege drotovi malo pretraziti taj dio...izgleda da kvalitetna trava raste tu negdje :D isli decki malo na izlet :D