Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molešnjak sigurno neki iz rezervata 23%
Bolešnjak neki sigurno,otkud to da molešnjaci piju alkohol??
To si zakljucio po ?
Kuhano vino i adrenalin.Dobitna kombinacija
Svojim očima gledala kad je lik sa motornim sankama sa leđa pokupio skijaša koji je najnormalije skijao i krenuo kući pretpostavljam. Kakav je ovo GSS!Najvažnije je izgleda da neće biti tužbe! Lik je možda popio i slažem se da ne treba da ide skijati, ali u ovom momentu je najnormalnije skijao i sanke su ga 2x udarile sa ledja!Odbacile u ogradu!
hoces auto sa profila i 1000 za sanke ??? hitno hitno
Svašta :( uzeti mu doživotno vozačku :D i zabraniti upravljanje skijama :)))
hahahah :) treba policiju poslati da testiraju skijaše :)
@KvaternikEugen1861 vala baš.....odo ljudi da se malo opuste :) daj puši balon hahahahahh
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Slicno ko i na Vlasicu, vikendice samo sto nisu na stazi, narod pretrcava stazu seta se po njoj a dole gdje se zaustavlja narod napravio korzo ko u sred carsije tako da nemas gdje stati ko coik nego moras izmedju naroda slalom praviti da koga ne pokupic.. Znamo li i ucemu red napraviti, slabo izgleda..
Prica bez veze,kakve lazi ne mogu da vjerujem,neka objave snimak da se vidi ko je koga udario.Ovo je smijesno,cuj udario u sanke!Covjek je skijao  normalno,ovaj iz GSS naisao sa sankama udario ga prednjom stranom, potom ga je nosio 10 metara na sankama . Vidno se vidjelo da mu je noga slomljena.E sad ne znam da li je bio pod dejstvom alkohola ili drogama kako pisu, garantujem da nije nikoga ugrozio.
Prica bez veze,Kakve lazi ne mogu da vjerujem,neka objave snimak da se vidi ko je koga udario.Ovo je smijesno,cuj udario u sanke!Covjek je skijao  normalno,ovaj iz GSS naisao sa sankama udario ga prednjom stranom, potom ga je nosio 10 metara na sankama . Vidno se vidjelo da mu je noga slomljena.I ako je bio pod dejstvom alkohola ili drogama kako pisu, garantujem da nije nikoga ugrozio
Jel sta sankama bilo ?
Bjelašnica i Igman imaju organizaciju sličnu na teferičima i koridama, neke GSS što se vozaju sa sankama gore dole, a sve po stazama, to nema nigdje u EU i strogo je zabranjeno koristiti motorne sanke, koje ugrožavaju sigurnost skijaša.Ovaj tekst smješan i žalostan, skijaš udario u motorne sanke, to Vam je isto da pijani pješak u Ferhadiji udari u Damper, ali ovo pokazuje šta teferič donosi na nekad Olimpijskim planinama, gdje je sve u znaku urbicida i bogatih sileđija.
a niko ne spominje nas sto smo popili po litar i sletili pravo dobro..nikad bolje..ccc..aj uzdravlje..
Bošnjaci i skijanje
bas neki pozitivan lik
Neka GSS apelira i da se sanke ne koriste na skijaškim stazama,svakako u zadnje vrijeme samo apeliraju
A šta rade motorne sanke na stazi
Lik bio i pijan i drogiran... Koja legenda :))