Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najkorumpiraniji kanton u BiH je SBK, ovi vedre i oblace konkursima vec godinama
Čuj Felix? Je li mačak ili pas?
majmun
Srbski stašau.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Feliks je posten covjek a Vukoji nije htio pomoci i tu je problem..
U Državi gdje jedan komesar policije ( USK ) za vrijeme svoga mandata organizuje kriminalnu organizaciju, napravi fabriku narkotika nije iznenađenje ni kada komesar u drugome kantona ganja sjekirom ministra ili kad zastupnica gađa predsjedavajučeg pvc PET ambalažom.
Sto se ne izrokaste mamu vam korumpiranu
I ovaj je imao tolike ovlasti godinama????
http://saff.ba/hrvatski-policajci-su-skinuli-djecaka-migranta-i-pustali-struju/
feliks-staro bošnjačko ime
@fbUser1565988747 Nisi nikad cuo za Felixa Sturma?
Svi su oni takvi samo treba vrjeme to da pokaze
@Ramiz1960 Kao npr ovi sto svaki dan rane, upucaju, ubiju, pregaze nekog u "kulturnom" Sarajevu. Ili kao onaj mozak iz Uskoplja sto je sam sebi isarao auto i optuzio Hrvate, ili mozda oni koji su ubili Hrvatske policajce u Travniku, pa oni sto su ubili Jozu Leutara, i gospodarstvenika i vlasnika CM, Jozu Kafadara itd itd itd.
Pucao u svom dvorištu i uhapšen??? Šta je ministar imao njemu dolaziti kući??? Samo BOSNA ima ovo sranje od zakona. Ako si na vlasti, možeš drugima u kući srati i raditi što god hoćeš, jer ako se braniš, NAJEBO SI!!!
Kolo srece se okrece! Ovaj je do sad okretao na jednu, a sada ga okrece na drugu stranu. Sve je priroda fino uredila! 🎯
Svi komesari su u 5 dkg, ali dobra je to poruka za sadašnje i buduće komesare,načelnike i komandire koji budu nanosili nepravdu šta im se može desiti jer od sudstva nema ništa, a zar nije trebalo i ministra uhapsiti šta će mu sl.auto u dvorištu nije mu ga ćaća kupio, to je zloupotreba položaja.
Svi komesari su u 5 dkg, ali dobra je to poruka za sadašnje i buduće komesare,načelnike i komandire koji budu nanosili nepravdu šta im se može desiti jer od sudstva nema ništa, a zar nije trebalo i ministra uhapsiti šta će mu sl.auto u dvorištu nije mu ga ćaća kupio, to je zloupotreba položaja.
Kreševo je poznato po proizvodnji sjekira
Ovakvi su 80% i svi ostali inspektori i policajci, misle da sve može proći jer mi je neko dao neko ovlaštenje i kad bude u situaciji da je na razini ostalih građana onda mu ni sistem ni država ni zakoni nevaljaju i onda pravi prekršaje.
hej ljudi sto narod smrdi, pa narod se usmrdio
Mozes mislit stoke tako je u većini MUP-ova